دانلود پروژه جستاری كوتاه در روابط عمومی

+0 به یه ن

مقدمه

مطالعه تاریخ روابط عمومی در دنیا حاكی از آن است كه در هر مقطع تاریخی بر یكی از عناصر تشكیل‌دهنده جوهرة روابط عمومی تاكید شده است.

هنر روابط عمومی در واقع به دوران پیشین از تاریخ روابط عمومی بر می‌گردد كه از ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح تا اندكی پس از جنگ جهانی اول را در بر می‌گیرد.

تكنیك‌های روابط عمومی از زمانی آغاز می‌شود كه تحولات عظیمی در زمینه تكنولوژی و علم انسان رخ می‌دهد. در فاصله جنگ جهانی اول و دوم پیچیدگی اوضاع جامعه اقتضا می‌كند كه وارد دوران تكنیك‌ها شویم و روابط عمومی فنی در صحنه مدیریت نوین چهره می‌نماید.

پس از جنگ جهانی دوم و با انقلاب سیبرنتیك همه ضوابط پیشین ناكافی می‌شود و همزمان با فلسفه مدیریت جدید، روابط عمومی به معنی مدرن كلمه متولد می‌شود. از اینرو در این زمان روابط عمومی خود را از قید مشاطگی و زیباسازی تصویر زشتی‌ها می‌رهاند و صرفاً وسیله‌ای برای تشخص و نشانه‌ای از عظمت و ترقی می‌شود و دیگر پیرو مد و عقب نهاندناز دیگران نیست.

اندك اندك خود مدیران به اهمیت موضوع پی بردند و به تدریج پایه‌های فلسفه روابط عمومی در درون موسسات پی افكنده شد. از این به بعد با عنایت به فلسفه جدید همچون مدیریت روابط انسانی پایة مهم آن تلقی می‌شد. تاثیر این برداشت بتدریج پدیدار شد. حتی در برنامه آموزشگاهها توجه به روابط انسانی و اصول روابط عمومی در زیر عناوین مختلف گنجانیده شد. بدیهی است جنبه داخلی روابط عمومی یعنی آنچه كه در بعضی از مؤسسات «روابط با كاركنان» نام گرفته است، پیش از سایر جنبه‌ها مورد توجه قرار گرفت. بعبارت دیگر فلسفه روابط عمومی در موسسات به رسمیت شناخته شد و این خود مساله مهمی است، زیرا اصل، قبول فلسفه و انجام وظایف و فعالیتهایی است كه مجموعاً آن را «روابط عمومی» نامیده‌اند و اینكه این وظایف ابتدا به اداراتی چون كارگزینی، سرویس‌های عمومی، امور اجتماعی روابط خارجی و امثال آن واگذار شد.

فهرست

مقدمه ……………………………………………………………………………………………………..

تعریف روابط عمومی ……………………………………………………………………………….

تاریخچه روابط عمومی در ایران ………………………………………………………………….

نقش و كاركرد روابط عمومی …………………………………………………………………….

سازمان و تشكیلات روابط عمومی در سازمانهای كوچك و بزرگ …………………..

واحدهای گوناگون روابط عمومی ……………………………………………………………….

ابزار و وسایل مورد استفاده در روابط عمومی ………………………………………………..

مدیریت و پرسنل روابط عمومی …………………………………………………………………

تاریخچه روابط عمومی در سازمان صدا و سیما………………………………………………

بررسی تشكیلات و سازماندهی و وظایف روابط عمومی در سازمان صدا و سیما

پیشنهادهایی جهت ارتقاء سطح روابط عمومی سازمان ……………………………………

منابع و ماخذ (كتاب) …………………………………………………………………………………

منابع و ماخذ (نشریات)………………………………………………………………………………

 

دانلود فایل



  • [ ]