دانلود كارآموزی حسابداری صنعتی ۱ و ۲
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

كوششهای مدیریت برای دستیابی به هدفهای واحد تجاری بر اساس وظایف دو گانه برنامه ریزی و كنترل پی ریزی می شود. وظیفه برنامه ریزی اساساً یك فرآیند تصمیم گیری است كه با مسایلی مانند تعیین سود مورد نظر، تهیه و دسترسی به مواد اولیه، نیروی كار و ماشین آلات، برآورد حجم تولید و ایجاد سیستم ارتباطات كه گزارشگری و كنترل صنایع واقعی را در مقایسه با برنامه های از پیش تعیین شده امكان پذیر می سازد، سروكار دارد.
وظیفه كنترل عبارت از سازماندهی و تركیب منابع طبیعی، نیروی كار و ابزار تولید در یك واحد هماهنگ برای دستیابی به نتایج مطلوب می باشد. حلقه ارتباطی بین وظیفه برنامه ریزی اولیه و وظیفه كنترل ثانویه، سیستم اطلاعاتی حسابداری صنعتی است كه ارتباط مؤثر انتقال مداوم اطلاعات، حسابداری سنجش مسئولیت و انعطاف مدیریت را امكان پذیر می سازد.
حسابداری صنعتی نوین یكی از ابزارهای مدیریت است كه تحلیل گزارشگری اطلاعات و آمار تاریخی و پیش بینی شده را به مدیران ارائه می كند. این گزارشها و تحلیلها، مدیریت را در توسعه امكانات بالقوه، بهبود فرصتهای موجود، برقراری كنترلهای عملیاتی جدی و در عین حال قابل انعطاف یاری می دهد و فرآیند مدیریت را از طریق ارزیابی عینی اطلاعات كسب شده گسترش می بخشد. برنامه ریزی اساساًٌ یك فعالیت تصمیم گیری است و كنترل، دستیابی به هدفهای برنامه ریزان را تضمین می كند. اگر چه اطلاعات و آمار مورد نیاز برای انجام این دو وظیفه غالباً متفاوت است. اما انتظار می رود كه سیستم حسابدای صنعتی هر دو نیاز را برآورده سازد.
بدیهی است مفاهیم و روشهای ارائه شده در این پروژه غالباً در رابطه با شركت هنرسازان توس، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
تعیین اهداف یك واحد تجاری ارتباط نزدیكی با برنامه ریزی دارد، به عبارت دیگر از طریق برنامه ریزی صحیح می توان باهداف تعیین شده دست یافت. هنگام طرح این سئوال كه اهداف یك واحد تجاری چیست، اكثراً هدف اصلی را كسب سود می دانند در حالیكه ممكن است هدف عمده و اساسی فعالیتهای یك واحد تجاری صرفاً كسب سود نباشد. اگر بخواهیم این موضوع را در بعد وسیعتر آن بررسی نمائیم، هدف عمده و اساسی ، اجرای تعهدات اجتماعی می باشد كه در كنار اجرای این تعهدات عامل سود آوری نیز جهت جلوگیری از ورشكستگی واحد تجاری مورد توجه قرار می گیرد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
نمودار سازمانی ماهیت حسابداری صنعتی ………………………………. ……………. ۵
ماهیت حسابداری صنعتی ………………………………………………………. …………….. ۶
مقایسه مؤسسات بازرگانی با مؤسسات تولیدی ……………………….. …………….. ۷
مؤسسات بازرگانی و تولیدی : مقایسه بهای تمام شده كالای فروش رفته …… ۷
انواع هزینه های كالا در یك مؤسسه تولیدی ……………………………………………. ۸
هزینه محصول و هزینه دوره ……………………………………………………………….. ۱۰
انواع موجودیها در واحدهای تولیدی ……………………………………………………… ۱۰
جریان هزینه های تولید در سیستم دائمی ……………………………………………….. ۱۱
جدول بهای تمام شده كالای ساخته شده ………………………………………………… ۱۴