پایان نامه رضایت شغلی بخش فرهنگ اصفهان
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

فصل اول
۱- مقدمه
پیروزی انقلاب اسلامینوید بخش زندگی جدیدی برای بشریت شد. زندگی كه مبتنی بر فرهنگ و ارزشهای اسلامی و الهی است و جوابگوی نیازهای انسان عصر حاضر نیز می باشد چنین چشم انداری وجوه سیاسی، اقتصادی انقلاب را تحت الشعاع قرار داد. با سست شدن شالوده فكری و فرهنگی ماركسیسم، لیبرالیسبم و سرمایه داری ، وقوع انقلاب در ایران توجه و نظر مردم و متفكران را در كشورهای گوناگون به خود معطوف نمود. به حركت در آوردن آن چنان جمعیتی از مردم، در فقدان احزاب و گروههای سیاسی كه توان بر می باشد. بویژه آن كه گذشته پر تلاطم تاریخ كشور مان مانع از بوجود آمدن ثبات لازم برای شكل گیری فرایندهای تحولی و تكامل فرهنگی را آماده می كرد، البته واضح است كه تحول فرهنگی كاری زمان بر و توان بر می باشد، بویژه آن كه گذشته پر تلاطم تاریخ كشورمان مانع از بوجود امدن ثبات لازم برای شكل گیری فرایندهای تحولی و تكامل فرهنگی شده است. با توجه به چنین انتظار تاریخی برای تحول فرهنگ و توقعی كه انقلاب در زمینه تحول فرهنگی بوجود آورده از همان ابتدای پیروزی تلقی نوینی از زندگی و دستیابی به هویت فرهنگی تأكید گذارده شد. متأسفانه علی رغم اهمیت این مقوله ( دست كم از نظر مقامات عالی رتبه جمهوری اسلامی ) تاكنون دربارة اقدامات، برنامه ها وسیاستهای فرهنگی از آغاز انقلاب تاكنون تحقیق جامع و در خور توجهی صورت نگرفته است.
د رچنین شرایطی لازم است با بازخوانی عالمانه، دقیق و همه جانبه اقدامات و برنامه های فرهنگی در طول بیست و دوسال عمر جمهوری اسلامی به تصویر روشنی از فرایند برنامه ریزی و سیر تحول آن دست یابیم و آن را پایه ای برای دستیابی به الگوی مناسبی جهت برنامه ریزی فرهنگی در آینده قرار دهیم.
چنانچه برنامه ریزی را طراحی برای تغییر یا تحول فرآیندهای واقعی زندگی از طریق بهره گیری از امكانات موجود و توانایی های جدید بدانیم. شرط لازم برای فعالیتهای فرهنگی بر خوردار بودن از ویژگی های خاصی می باشد. بر این اساس و با توجه به تعدد مراكزی كه فعالیتهای فرهنگی را بعهده دارند، در مرحلة اول بررسی ، اولویت را به بررسی سازمان و ساخت نظام میان آنها داد كه تجلی آن در هماهنگی فعالیت آنها یا به نحو اساسی تر در برنامه ریزی آنها می بایست قابل مشاهده باشد.
انجام چنین امری مستلزم دخالتی آگاهانه، هدفمند و سازمان یافته می باشد و وجود نظام وتشكیلاتی منسجم كه بتواند چنین الزماتی را تدارك و تدبیر نماید بسیار لازم و ضروری است.
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
بیان مسأله
اهمیت مسأله
اهداف تحقیق
مفاهیم ( تعاریف )
سؤالات و فرضیات
فصل دوم
روش تحقیق
جامعه آماری
تعیین حجم نمونه
روش نمونه گیری
ابراز اندازه گیری
پایامی
اعتبار
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل سوم
تحلیل توصیفی داده ها
سئوالات پژوهش
فرضیات پژوهش
بحث ونتیجه گیری
كابرد نتایج این تحقیق
پیشنهادهای پژوهش
محدودیت های پژوهش