دانلود پروژه طراحی سایت آموزشگاه كامپیوتر
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

فهرست مطالب: نصب فایلهای نمونه بر روی كامپیوتر. ۱ مروری بر Asp. NET. 1 NET framework. 2 SQL srver 2000. 2 زبانها و ابزارهای زبان.. ۴ Nopepad . NET. 4 Visual studio. NET. 5 معماری ASP. NET. 6 چه چیزی در ASP.NET وجود دارد. ۶ NoPE pad. NET. 8 ایجاد یك دایر كتوری مجازی.. ۹ فصل دوم / استفاده از ابزارهای برنامه نوسی ASP. NET. 10 مهم. ۱۰ Visual studio. NET. 11 ایجاد یك صفحه جدید (Web From) ASP.NET. 13 افزودن كنترل ها ۱۵ برنامه های كاربردی وب ASP.NET. 16 فرم های وب ASP. NET. 17 پنجره ها ۱۸ نكته. ۲۱ نوارهای ابزار. ۲۳ نكته. ۲۳ Menus (منوها ) ۲۵ نكته. ۲۷ OPTINS (گزینه ها) ۲۸ ایجاد یك برنامه كاربردی وب Visual Basic . NEP ASP. NEP. 28 ایجاد یك برنامه كاربردی وب با NET SDK.. 29 ایجاد یك ریشه برناكه كاربردی.. ۲۹ ایجاد زیر دایركتوری ها ۳۲ ایجاد صفات aspx. 33 مجوزهای دسترسی.. ۳۳ نكته. ۳۵ انتخاب یك زبان برای صفحه (زبان صفحه) ۳۶ نكته. ۳۶ فعال سازی وضعیت Session. 38 فعال سازی وضعیت Session در Visual studio . NET. 39 توصیه هایی برای وضعیت Session. 40 ذخیره وضعیت Session در SQL Server. 41 منابع: ۴۴
دانلود پروژه كاربرد الگوریتم ژنتیك در برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر (CAPP) در محیطهای صنعتی مختلف
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

چكیده
در یك محیط صنعتی توزیع شده، كارخانه های مختلف و دارای ماشین ها و ابزارهای گوناگون در مكان های جغرافیایی مختلف غالبا به منظور رسیدن به بالاترین كارایی تولید تركیب می شوند. در زمان تولید قطعات و محصولات مختلف ، طرح های فرایند مورد قبول توسط كارخانه های موجود تولید می شود. این طرحها شامل نوع ماشین، تجهیز و ابزار برای هر فرآیند عملیاتی لازم برای تولید قطعه است. طرح های فرایند ممكن است به دلیل تفاوت محدودیت های منابع متفاوت باشند. بنابراین به دست آوردن طرح فرایند بهینه یا نزدیك به بهینه مهم به نظر می رسد. به عبارت دیگر تعیین اینكه هر محصول دركدام كارخانه و با كدام ماشین آلات و ابزار تولید گردد امری لازم و ضروری می باشد. به همین منظور می بایست از بین طرحهای مختلف طرحی را انتخاب كرد كه در عین ممكن بودن هزینه تولید محصولات را نیز كمینه سازد. در این تحقیق یك الگوریتم ژنتیك معرفی می شود كه بر طبق ضوابط از پیش تعیین شده مانند مینیمم سازی زمان فرایند می تواند به سرعت طرح فرایند بهینه را برای یك سیستم تولیدی واحد و همچنین یك سیستم تولیدی توزیع شده جستجو می كند. با استفاده از الگوریتم ژنتیك، برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر (CAPP) می تواند براساس معیار در نظر گرفته شده طرح های فرایند بهینه یا نزدیك به بهینه ایجاد كند، بررسی های موردی به طور آشكار امكان عملی شدن و استحكام روش را نشان می دهند. این كار با استفاده از الگوریتم ژنتیك در CAPP هم در سیستمهای تولیدی توزیع شده و هم واحد صورت می گیرد. بررسی های موردی نشان می دهد كه این روش شبیه یا بهتر از برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر (CAPP) مرسوم تك كارخانه ای است.
مقدمه
در جهان صنعتی امروز، به تولید به عنوان یك سلاح رقابتی نگریسته می شود و سازمانهای تولیدی در محیطی قرار گرفته اند كه از ویژگی های آن می توان به افزایش فشارهای رقابتی، تنوع در محصولات، تغییر در انتظارات اجتماعی و افزایش سطح توقع مشتریان اشاره كرد. محصولات در حالی كه باید بسیار كیفی باشند، تنها زمان كوتاهی در بازار می مانند و باید جای خود را به محصولاتی بدهند كه با آخرین ذائقه، سلیقه و یا نیاز مشتریان سازگار هستند. بی توجهی به خواست مشتری و یا قصور در تحویل به موقع ممكن است بسیار گران تمام شود. شرایط فوق سبب گردیده تا موضوع اطلاعات برای سازمانهای تولیدی از اهمیت زیادی برخوردار شود. از طرف دیگر، آخرین بررسی ها حاكی از آن است كه استراتژی رقابتی مبتنی بر بازار خود نیز به تدریج در حال گذر است و چشم انداز استراتژیك رقابت در آینده مبتنی بر منابع خواهد بود. به عبارت دیگر در حالی كه شركتها امروزه موفقیت را در تبعیت و استفاده درست از قوانین، فرصتها و شرایط دیكته شده توسط بازار می دانند، استراتژی مبتنی بر منابع بر این موضوع تاكید دارد كه منفعت و موفقیت بیشتر با اتكا بر مزیتها و منابع منحصر به فرد و قابل اطمینان شركت و سرمایه گذاری به منظور توسعه و حفاظت از آنها حاصل خواهد شد.
البته منابع تولیدی مورد نظر تنها شامل سرمایه، زمین، ماشین آلات و تجهیزات نمی شوند، بلكه بنای تولید نسل آینده بر تاكید و توجه به اطلاعات، مدیریت دانش و توجه ویژه به مسئله آموزش افراد خواهد بود.
وضعیت به وجود آمده و تحولات صورت گرفته مذكور در حوزه فعالیتهای تولیدی، اگرچه خود حاصل به كارگیری گسترده و همه جانبه فناوریهای اطلاعاتی در این حوزه است، ولی در عین حال باعث توجه مضاعف سازمانها و شركتهای تولیدی به مقوله اطلاعات و فناوریهای مرتبط با آن شده است. این تحقیق با هدف تبیین موضوع فوق به طور عام و تبیین بخش خاصی از آن به نام برنامه ریزی فرایند به كمك كامپیوتر صورت گرفته است. اهمیت این بررسی از آنجا ناشی می شود كه چند سالی است در كشور، افزایش تعداد واحدهای تولیدی و به تبع آن تحقق نسبی فضای رقابتی باعث گردیده تا توجه تولیدكنندگان و شركتهای صنعتی به كیفیت محصولات، افزایش سهم بازار و مسئله صادرات معطوف گردد. از همین رو به نظر مــی رسد دانستن تحولات صورت گرفته در بخشهای تولیدی جوامع پیشرفته می تواند در تعیین و شناخت بهتر مسیری كه سازمانهای تولیدی و صنعتی كشور برای ارتقای توان رقابتی خود باید طی كنند موثر واقع شود. توسعــه های اخیر در حوزه فناوری اطلاعات به ویژه هوش مصنوعی و سیستم های خبره، وضعیت تولید در جوامع صنعتی را دگرگون ساخته است.
عصر فعلی را برخی عصر اطلاعات لقب داده اند. این نامگذاری شاید به این دلیل باشد كه امروزه اطلاعات به جزء تفكیك ناپذیر زندگی بشر تبدیل شده است. اگرچه اطلاعات از دیرباز در زندگی بشر تاثیر بسزایی داشته و انسان برای تصمیم گیریها و طی طریق همواره محتاج به آن بوده است ولی آنچه كه امروزه اهمیت آن را صدچندان كرده، شرایط نوین زندگی و افزایش سهم اطلاعات در آن است.
اختراع رایانه، امكان پردازش سریع و ذخیره حجم انبوهی از داده ها را فراهم آورد و پیشرفتهای بعدی در زمینه ارتباط بین رایانه ها و امكان تبادل داده بین آنها، تبادل و انتقال اطلاعات را در سطح وسیعی ممكن ساخت. این رویدادها به همراه سایر پیشرفتهای صورت گرفته در زمینه الكترونیك و ارتباطات اعم از میكروالكترونیك، نیمه هادیها، ماهواره و روباتیك به وقوع انقلابی در زمینه نحوه جمع آوری، پردازش، ذخیره سازی، فراخوانی و ارائه اطلاعات منجر گردید كه شكل گیری فناوری اطلاعات حاصل این رویداد بود.
براساس تعریف، فناوریهای اطلاعاتی مجموعه ای از ابزارها، تجهیزات، دانش و مهارتهاست كه از آنها در گردآوری، ذخیـــــره سازی، پردازش و انتقال اطلاعات (اعم از متن، تصویر، صوت و…) استفاده می شود.
در این میان نقش ابزارهای رایانه ای و مخابراتی به وضوح مشخص است. این فناوری به سرعت در حال رشد است و فعالیتها و سرمایه گذاریهای انجام شده در این زمینه به ویژه پس از ظهور پدیده اینترنت، بسیار چشمگیر است. دامنه علوم مرتبط با آن بسیار گسترده و وسیع بوده و مباحثی نظیر علوم رایانه و مهندسی نرم افزار، مخابرات، هوش مصنوعی، سیستم های اطلاعاتی مدیریتی، سیستم های پشتیبانی تصمیم، مهندسی دانش، فناوری چندرسانه ای، مدیریت اطلاعات، امنیت داده و اطلاعات، داد و ستد و ارتباطات انسان – رایانه، ارتباطات گروهی مبتنی بر رایانه، روباتیك و پایگاههای اطلاعاتی اینترنتی را شامل می شود. پرتوهای این فناوری نوین بسیاری از زوایای زندگی انسان را فرا گرفته است و بسیاری از علوم و موضوعها را تحت تاثیر خود قرار داده است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ……………………………………………………………………………………………. ۱۱
فصل یكم - معرفی برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر(CAPP) و الگوریتم ژنتیك ………………….. ۱۷
۱-۱- برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر…………………………………………………………. ۱۷
۱-۱-۱- رویكرد بنیادی …………………………………………………………………………… ۱۸
۱-۱-۲- رویكرد متنوع …………………………………………………………………………… ۱۸
۱-۲- الگوریتم ژنتیك……………………………………………………………………………. ۲۰
۱-۲-۱-كلیات الگوریتم ژنتیك……………………………………………………………………. ۲۱
۱-۲-۲-قسمت های مهم الگوریتم ژنتیك……………………………………………………………. ۲۳
۱-۲-۲-۱-تابع هدف و تابع برازش………………………………………………………………… ۲۶
۱-۲-۲-۲- انتخاب……………………………………………………………………………… ۲۷
۱-۲-۲-۳- تقاطع………………………………………………………………………………. ۲۸
۱-۲-۲-۴- جهش………………………………………………………………………………. ۳۲
فصل دوم- نمونه هایی از كاربرد الگوریتم ژنتیك در برنامه ریزی فرآیند به كمك كامپیوتر……………… ۳۴
۲-۱-بهینه سازی مسیر فرآیند با استفاده از الگوریتم ژنتیك………………………………………….. ۳۴
۲-۱-۱- توصیف توالی فرآیند……………………………………………………………………. ۳۴
۲-۱-۲- استراتژی كد گزاری……………………………………………………………………. ۳۷
۲-۱-۳- تجزیه و تحلیل همگرایی……………………………………………………………….. ۳۸
۲-۱-۳-۱-همگرایی نزدیك شونده………………………………………………………………. ۳۸
۲-۱-۳-۲-همگرایی با در نظر گرفتن احتمال…………………………………………………….. ۴۰
۲-۱-۳-۳-همگرایی Gها در توالی سازی فرایندهای پشت سر هم………………………………… ۴۰
۲-۱-۳-۴-تعریف یك قانون…………………………………………………………………… ۴۱
۲-۱-۴-اپراتورهای ژنتیك………………………………………………………………………. ۴۱
۲-۱-۴-۱-اپراتور انتخاب………………………………………………………………………. ۴۱
۲-۱-۴-۲- اپراتور تغییر و انتقال………………………………………………………………. ۴۲
۲-۱-۴-۳- اپراتور جهش………………………………………………………………………. ۴۴
۲-۱-۵- برقراری تابع تناسب………………………………………………………………….. ۴۴
۲-۱-۵-۱- آنالیز محدودیت ها………………………………………………………………. ۴۴
۲-۱-۵-۲- برقراری تابع برازش………………………………………………………………. ۴۵
۲-۱-۶-مثال…………………………………………………………………………………. ۴۷
۲-۱-۶-۱-مثالهایی برای كاربرد این روشها ……………………………………………………. ۴۷
۲-۱-۶-۲-تاثیر پارامترهای متغیر بر روند تحقیقات ………………………………………………. ۴۹
۲-۱-۷-نتیجه گیری………………………………………………………………………….. ۵۰
۲-۲-روشی برای برنامه ریزی مقدماتی تركیبات دورانی شكل محور Cاستفاده از الگوریتم ژنتیك…….. ۵۱
۲-۲-۱-مقدمه………………………………………………………………………………. ۵۱
۲-۲-۲-مدول های سیستمCAPP پیشنهاد شده………………………………………………….. ۵۴
۲-۲-۳-تجسم قطعه………………………………………………………………………….. ۵۶
۲-۲-۴-تولید توالی های ممكن……………………………………………………………….. ۵۸
۲-۲-۴-۱-الزامات اولویت دار……………………………………………………………….. ۵۸
۲-۲-۴-۲- الزامات تلرانس هندسی…………………………………………………………… ۵۹
۲-۲-۴-۳- رابطه ویژگی های اولویت دار…………………………………………………….. ۶۰
۲-۲-۵ بهینه سازی با استفاده از الگوریتم ژنتیك G………………………………………………
2-2-5-1- تابع برازش……………………………………………………………………….. ۶۷
۲-۲-۵-۲- الگوریتم ژنتیك……………………. …………………………………………….. ۶۸
۲-۲-۶- نتایج و بحث………………………………………………………………………… ۷۱
۲-۲-۷-نتیجه گیری…………………………………………………………………………. ۷۱
فصل سوم: الگوریتم پیشنهادی برای كاربرد الگوریتم ژنتیك در طراحی قطعه به كمك كامپیوتر در محیط صنعتی .. ۷۳
۳-۱-مقدمه…………………………………………………………………………………. ۷۳
۳-۲-الگوریتم ژنتیك……………………………………………………………………….. ۷۴
۳-۲-۱-سیستم های تولیدی توزیع شده………………………………………………………… ۷۴
۳-۲-۲-نمایش طرح های فرایند……………………………………………………………… ۷۵
۳-۲-۳-جمعیت اولیه………………………………………………………………………. ۷۶
۳-۳-تولید مثل…………………………………………………………………………….. ۷۶
۳-۳-۱-ادغام……………………………………………………………………………… ۷۶
۳-۳-۲-دگرگونی و جهش…………………………………………………………………. ۷۷
۳-۴- ارزیابی كروموزوم ………………………………………………………………….. ۸۰
۳-۴-۱- مینیمم سازی زمان فرایند…………………………………………………………… ۸۰
۳-۴-۲- مینیمم سازی هزینه های تولید……………………………………………………… ۸۰
۳-۵- مطالعات موردی…………………………………………………………………….. ۸۱
۳-۵-۱- CAPPسنتی………………………………………………………………….. ۸۱
۳-۵-۲- CAPP توزیع شده……………………………………………………………… ۸۵
۳-۶- ارزیابی…………………………………………………………………………… ۸۸
۳-۶-۱- معیار اول……………………………………………………………………… ۸۸
۳-۶-۲- معیار دوم………………………………………………………………………. ۸۹
فصل چهارم -نتیجه گیری…………………………………………………………………… ۹۰
فهرست شكلها
عنوان صفحه
شكل ۱-۱- نمایش یك كروموزوم با ارقام صفر و یك……………………………………… ۲۲
شكل ۱-۲- دو كرموزوم قبل از تقاطع (والدین)………………………………………… ۲۲
شكل ۱-۲- دو كروموزوم بعد از تقاطع (فرزندان)…………………………………….. ۲۳
شكل ۱-۳- كروموزوم بعد از جهش۲……………………………………………………. ۲۳
شكل ۱-۴ – تقاطع چند نقطه ای۲……………………………………………………….. ۳۲
شكل۲-۱-نمودار جریان برنامه۲………………………………………………………. ۴۶
شكل۲-۲…………………………………………………………………………….. ۴۸
شكل۲-۳ -طرح دیاگرام CAPP پیشنهادشده…………………………………………….. ۵۵
شكل۲-۴-ساختار سلسله مراتبی ویژگی های فرمی نوعی…………………………………. ۵۶
شكل ۲-۵……………………………………………………………………………. ۵۷
شكل۲-۶- مثالهای الزامات اولویت دار………………………………………………….. ۵۹
شكل ۲-۷- مثال الزامات تلرانس هندسی ……………………………………………….. ۶۰
شكل ۲-۸- یك شكل نمونه دارای ۱۸ ویژگی…………………………………………… ۶۱
شكل ۲-۹-تولید مجدد گرافیكی……………………………………………………….. ۶۲
شكل۲-۱۰ تولید مجدد داخلی………………………………………………………… ۶۲
شكل ۳-۱- توصیف یك سیستم تولیدی توزیع شده…………………………………….. ۷۵
شكل ۳-۲- نمونه ای از یك طرح فرآیند…………………………………………… ۷۵
شكل ۳-۳- اپراتور ادغام…………………………………………………………. ۷۷
شكل ۳-۴- اپراتور جهش………………………………………………………… ۷۹
شكل ۳-۵-یك قطعه منشوری برای ارزیابی الگوریتم………………………………. ۸۱
شكل ۳-۶ تغییرات هزینه تولید در طی اجراهای مختلف…………………………….. ۸۴
شكل۳-۷-یك قطعه منشوری شكل………………………………………………. ۸۵
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول۲-۱- استراتژی كدگذاری………………………………………………….. ۳۷
جدول۲-۲ توالی سازی با استفاده از Gتحویل……………………………………. ۴۷
جدول ۲-۳- رابطه نوع ویژگی كدبندی ویژگی سلول ماشینكاری و كدبندی طبیعی G…………….
جدول ۲-۴ …………………………………………………………………………… ۴۹
جدول ۲-۵…………………………………………………………………………… ۵۰
جدول ۲-۶……………………………………….. ………………………………… ۵۰
جدول ۲-۷ …………………………………………………………………………. ۶۱
جدول ۲-۸ توالی های اولیه…………………………………………………………… ۶۴
جدول ۲-۹-جزئیات برای قطعه نمونه…………………………………………………… ۶۵
جدول ۲-۱۰- الگوههای اولویت و مجاورت……………………………………………. ۶۵
جدول ۲-۱۱- جمیعت اولیه…………………………………………………………… ۶۶
جدول۲-۱۲-نسل بعد از تولید مجدد……………………………………………………. ۶۸
جدول ۲-۱۳ -فرآیند ادغام…………………………………………………………… ۶۹
جدول ۲-۱۴- فرآیند جهش………………………………………………………….. ۷۰
جدول ۲-۱۵- توالی های بهینه/نزدیك بهینه…………………………………………. ۷۱
جدول۳-۱- اطلاعات تولید………………………………………………………… ۸۲
جدول ۳-۴-طرح فرآیند مطالعه موردی ……………………………………………. ۸۳
جدول ۳-۳- ماتریس تقدم و تاخر………………………………………………….. ۸۳
جدول ۳-۲-منابع موجود در كارگاه تولید…………………………………………… ۸۴
جدول ۳-۵- رابطه تقدم و تاخر برای مطالعه موردی………………………………… ۸۶
جدول ۳-۶- شاخصهای زمان و هزینه در سه كارخانه……………………………… ۸۷
جدول ۳-۷- منابع مورد استفاده در سه كارخانه…………………………………….. ۸۷
جدول ۳-۸ توصیف هفت عملیات اصلی………………………………………….. ۸۷
جدول ۳-۹ منابع موجود در عملیات ماشینكاری…………………………………… ۸۷
جدول ۳-۱۰- طرح فرآیند بر طبق ضابطه كمینه كردن هزینه تولید………………… ۸۸
جدول ۳-۱۱ طرح فرآیند بر طبق ضابطه كمینه كردن زمان فرآیند………………….. ۸۹
دانلود پروژه طراحی سایت آموزش دانشگاه
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

مقدمه
در این پروژه سعی بر آن داریم كه قسمتی از سایت آموزش دانشگاه را طراحی كنیم. قبل از هر چیز باید بدانیم چه مطالبی مد نظر میباشد. از ما خواسته شد ضمن طراح صفاتی برای معرفی كلی دانشگاه و قسمتهای مختلف آن قسمت مربوط به اساتید دانشگاه كه شامل اساتید هیئت علمی استاتید تمام وقت و پاره وقت میباشد را به نحوی كه قابل تفسیر،حذف و اضافه باشند را طراحی كنیم. برای این منظور نیاز به آشنایی با یك زبان برنامه نویسی PHP و بانك اطلاعاتی مربوط به آن میباشد. چون پروژه بصورت Mysosl را انتخاب كردیم كه در فصلهای بعدی مختصرا دلایبل انتخاب این نرم افزار را توضیح خواهیم داد. قبل از شروع به كار باید اطلاعات مورد نیاز جمع آوری شود كه در فصل اول به این موضوع میپردایم و سپس دسته بندی اطلاعات جمع آوری شده و در نهایت شروع به كار میكنیم تا سایت خود را توسط PHP طراحی كنیم. همچنین برای طراحی این سایت از نرم افزار Dremvever هم استفاده كرده ایم.
مقدمه:
تار جهان گستر (Word wide web) دنیای عجیبی است كه تكنولوژی های مربوط به
آن، اغلب بدون پشتیبانی كافی، عرضه میشوند و كاربران این تكنولوژی ها، همه
روزه با واژگان جدیدی بر خورد میكنند، كه باعث سر در گمی آنها میشوند.
برای نمونه میتوان به رشد نرم افزارهای open source اشاره كرد (برنامه
هایی كه میتوان آنها را گسترش داد و یا تغییراتی در ساختار آنها ایجاد
كرد.) متداولترین این برنامه ها، سیستم عامل Unix، و به طور خاص Linux،
میباشد. این برنامه ها، با وجود ثبات و پایداری و دارای یك مشكل بزرگ
میباشند و آن دشوار بودن آموختن این برنامه ها میباشد. كمبود راهنمایی كه
به زبان ساده، این برنامه ها را به مبتدیان آموزش دهد، باعث شده است كه
این دسته از نرم افزارها از جایگاه واقعی خود دور نگاه داشته شوند. PHP،
یكی از زبانهای اسكریپتی open source، ابزار مفیدی میباشد كه تا كنون علی
رغم سادگی استفاده از آن، هنوز به طور شایسته از آن استقبال نشده است.
این كتاب شما را برای آموزش زبان PHP راهنمایی خواهد كرد. به عبارت دیگر نه
تنها مقدماتی از این زبان را به شما ارائه میدهد. بلكه منابعی برای
دسترسی به اطلاعات پیشرفته تر را نیز معرفی میكند. با استفاده از این كتاب
شما دانش كافی برای آغاز به كار ایجاد سایت های دینامیك وب توسط PHP را
كسب میكنید.
PHP چیست؟
PHP كه در ابتدا در سال
۱۹۹۴ توسط Rasmus Lerdorf ایجاد شد، مخفف واژگان Personal Home Pages به
حساب میآمد . با گسترش قابلیتها و موارد استفاده این زبان، PHP در معنای
Hypertext Prprocessor به كار گرفته شد. (عبارت پیش پردازشگر Prprocessor
بدین معنی است كه PHP، اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان HTML، پردازش
میكند.
PHP یك زبان اسكریپتی سمت سرویس دهنده embeded HTML، Cross-Platform، (Server-side)
سمت سرویس دهنده بودن PHP، بدین معناست كه تمام پردازشهای این زبان بر روی
سرویس دهنده (server) انجام میگیرد. یك سرویس دهنده، در حقیقت یك
كامپیوتر مخصوص میباشد كه صفحات وب در آنجا نگهداری میشوند و از آنجا به
مرورگر كاربران منتقل میشوند. چگونگی انجام این روند، در ادامه این قسمت،
توضیح داده میشود (به قسمت PHP چگونه كار میكند؟ مراجعه كنید)
منظور
از Cross-Platform بودن این زبان، این است كه بر روی هر سیستم و با هر
سیستم عاملی از قبیل O2/2، Macintosh، Windows NT،Unix، اجرا میشود. توجه
كنید كه منظور از این سیستم عاملهایی میباشند كه بر روی سرویس دهنده نصب
میشود. PHP نه تنها قابلیت اجرا بر روی هر سیستم عاملی را دارا میباشد،
بلكه برای منتقل كردن برنامه های آن از یك سیستم عامل به سیستم عامل دیگر
احتیاج به تغییرات اندكی خواهید داشت و حتی در بعضی از موارد، بدون احتیاج
به هیچ تغییری میتوانید، یك برنامه به زبان PHP را از یك سیستم عامل به
سیستم عامل دیگر منتقل كنید.
فهرست مطالب
مقدمه. ۱
فصل اول.. ۲
مقدمه: ۳
PHP چیست؟. ۳
به چه دلیلی از PHP استفاده میكنیم؟. ۵
PHP چگونه كار میكند؟. ۷
شما به چه چیزی احتیاج دارید؟. ۹
فصل ۲ جمع آوری اطلاعات… ۱۰
الف: قسمتهای مختلف دانشگاه ۱۱
پستهای سازمانی.. ۱۱
۲-۳- اداره امور آموزشی.. ۱۶
امور فنی و عمرانی.. ۲۱
شرح وظائف امور فنی.. ۲۱
فصل سوم- نیازمندیها ۲۵
جداول.. ۲۷
فصل چهارم- PHP و فرم های HTML 19. 31
ایجاد یك فرم ساده ۳۲
استفاده از Get یا Post 34
برای افزودن مشخصه METHOP به اسكریپت خود. ۳۵
دریافت اطلاعات از یك فرم توسط PHP. 36
برای ایجاد اسكریپتHandleform.php.. 36
وارد كردن داده ها به هنگام برنامه نویسی.. ۳۸
برای ایجاد یك اسكریپت PHP كه یك خوش آمد گویی را نمایش میدهد: ۳۸
برای استفاده از روش GET، بدون استفاده از فرم HTML: 39
برای نسبت دادن یك مقدار به یك متغیر: ۴۰
فصل پنجم – استفاده از رشته ها ۴۳
مرتب كردن رشته ها ۴۴
برای مرتب كردن یك رشته: ۴۵
نكته. ۴۶
پیوند زدنرشته ها ۴۶
برای پیوند زدن دو رشته به یكدیگر، در اسكریپت خود: ۴۷
رمز گذاری و رمز گشایی رشته ها ۴۸
پنهان سازی و آشكار سازی داده ها ۵۰
فصل ششم – پایگاه داده ها ۵۲
اتصال به یك پایگاه داده و ایجاد آن.. ۵۴
ایجاد یك جدول.. ۵۶
دانلود پروژه بررسی و چگونگی نصب و راه اندازی سیستم و اجرای پروژه های نرم افزاری ادارات و سازمانها
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

فصل اول
مقدمه
كامپیوتر حبیبی (محل كار آموزی) در زمینه كلیه كارهای كامپیوتری نرم افزار و سخت افزار و كلیه پروژه های ادارات وسازمانها، همچنین این شركت در زمینه های شبكه و اتوماسیون اداری و تعمیرات كامیوترهای خانگی و نوت بوك فعالیت می كند این شركت از جمله شركتهای معتبر استان می باشد كه در زمینه برنامه نویسی و طراحی صفحات وب فعالیت های گسترده ای كرده است و دارای مهندسین مجرب در زمینه نرم افزار كامپیوتر می باشد و دارای چند بخش جداگانه شامل : بخش فروش سیستم ، بخش خدمات و تعمیرات و بخشهای برنامه نویسی می باشد.البته در قسمت فعالیت های كاراموزی توضیح مختصر بخشهای این شركت به تفكیك توضیح داده ام در پایان از استاد عزیز وبسیار كوشا جناب آقای دكتر عفت پرور استاد راهنمای من در این كاراموزی كمال تشكر و قدردانی را دارم كه در طول دوران تحصیل كارشناسی زحمات زیادی برای من و كلیه دانشجویان انجام داده اند و ضمناٌ از تمام كسانی كه در این كار آموزی و طول تحصیل با زحمات خود باعث شدند كارهای زیادی نه تنها در زمینه تحصیل بلكه در زمینه های دیگر یاری نموده اند تشكر می كنم و از خداوند متعال به تمام این عزیزان بخصوص استاد عزیزم جناب آفای دكتر مهدی عفت پرور زندگی با عزت و با پیشرفتی را دارم.
فصل دوم
درباره كامپیوتر حبیبی و معرفی بخشهای مختلف (محل كارآموزی)
كامپیوتر حبیبی:
این شركت به همراه همكاران خود با بیش از ۱۰ سال سابقه كار در كلیه زمینه های كامپیوتری اعم از سخت افزار و نرم افزار و شبكه تاسیس شده است زمینه فعالیت این شركت در قسمتهای زیر شامل:
خدمات سخت افزاری شركت:
خدمات سخت افزاری این شركت شامل فروش سیستم های خانگی و نوت بوك و تعمیرات كلیه سیستم های خانگی و نوت بوك می باشد.مواد اولیه سخت افزاری این شركت شامل كلیه قطعات اصلی كامپیوتر شامل: سی پی یو ، مادربرد ، كارت گرافیك ، مودم ، هارد دیسك و مانیتور و قطعات جانبی شامل موس ، كیبرد، درایورها واسپیكر و… می باشد كه در نهایت با اسمبل شدن این قطعات در كیس و نصب سیستم های عامل و نرم افزارهای جانبی به صورت یك سیستم كامل برای مشتریان خود اعم از اشخاص و ادارات به صورت مناقصه ای تحویل داده می شود.
و همچنین در قسمت سخت افزاری شركت بخشی بنام تعمیرات وجود دارد كه كلیه قطعات كامپیوتری توسط تعمیر كاران مجرب تعمیر ودر كمترین زمان تحویل مشتریان داده می شود و شامل دستگاهایی جهت تعمیر از جمله اسلوسكوب برای نشان دادن ایرادهای سیستم و هیتر جهت برداشتن آی سی ها و تعویض خازنهای مورد دار روی بردها و مانیتورها می باشدو بسیاری از دستگاه های كوچك دیگر جهت تعمیرات.
خدمات نرم افزاری شركت:
خدمات نرم افزاری شركت شامل بخشهایی جهت برنامه نویسی و اجرای پروژه های ادارات و كارخانجات وسازمانها در سطح استان می باشد كه اكثر برنامه های این شركت توسط زبان برنامه نویسی دلفی وبا بانك اطلاعاتی SQL server و یا ACCESS پیاده سازی و طراحی می گردد كه شامل كلیه برنامه های آماری ، حسابداری ، تلفن گویای مدارس و سازمانها و طراحی صفحات وب با زبانهای Asp و PHP می باشد كه اكثر این پروژه ها توسط مدیریت شركت پیاده سازی شده و جمع بندی میگردد. و این شركت در اكثر مناقصه های نرم افزاری و آرشیو الكترونیكی برای سازمانهای اسناد واملاك كشور و ادرات ثبت احوال كشور شركت كرده و توانسته در این زمینه گام های بلندی را بردارد.
خدمات شبكه ای شركت:
زمینه فعالیت شركت در شبكه نیز بسیار گسترده میباشد كه از شبكه های كوچك شركتها گرفته تا شبكه های بزرگ ازجمله سازمانها و ادارات و بیمارستانهای استان با شركت در مناقصه ها ی بزرگ توانسته حرفی برای گفتن داشته باشد كه شامل قطعات مورد نیاز شبكه كه اكثراٌ در شركت موجود می باشد و طراحی شبكه ها به صورت نرم افزاری و بررسی نیازهای ابتدای جهت راه اندازی شبكه و در نهایت تحویل كامل شبكه به آن سازمان و ادارات جهت استفاده می باشد. و همچنین این شركت كلیه سازمانهایی را كه شبكه كرده است به صورت قرارداد با آن ادارات تا زمان مشخص شده پشتیبانی و عیب یابی میكند.
فصل سوم
بخش اول
تشریح روند كار در زمینه سخت افزار:
روند كار در زمینه سخت افزار كه شامل اسمبل كردن و سوار كردن قطعات روی سیستمها می باشد به
گونه ای كه از نیازهای اولیه شروع و تا آماده سازی نرم افزاری ادامه خواهیم داد. لذا به منظور راحتی بیان و نیز ارائه گزارش مطلوب آموخته ها و ادراك به گونه آموزشی تشریح می گردد.
سوار كردن سیستم، همچون هر مقوله دیگری كه در دنیای كامپیوتر مطرح است به عواملی بستگی دارد كه اگر این عوامل رعایت گردد و درست و به موقع به كار برده شود، میتوان به نتایج مطلوبی چون درست كردن یك سیستم دلخواه، صرفهجویی در هزینهها و آشنایی بیشتر با فناوریهای كامپیوتری دست پیدا كرد.
عنوان صفحه
فصل اول
مقدمه………………………………………………………………………………….. ۳
فصل دوم
درباره كامپیوتر حبیبی و معرفی بخشای مختلف ……………………………………………… ۴
فصل سوم
بخش اول
تشریح و روند كار در زمینه ها سخت افزار …………………………………………………… ۶
معرفی قطعات سیستم كامپیوتری به همراه كار آنها ……………………………………………… ۶
تعمیرات سیستم های خانگی و نوت بوك ……………………………………………………… ۳۴
بخش دوم
تشریح و روند كار در زمینه های نرم افزار…………………………………………………… ۳۵
نحوه كار با ادارات و سازمانها و چگونگی انجام پروژه های آنها……………………………….. ۳۵
معرفی زبانهای برنامه نویسی و چگونگی انجام برنامه اجرایی شركت……………………………. ۳۶
فصل چهارم
نتیجه گیری از مطالب ذكر شده وطرح پیشنهادات ………………………………………………. ۳۷
دانلود پروژه انواع سیستم های باركدینگ
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

چكیده :
در سالهای اخیر ، نوارهای سیاه وسفید ظاهراً همشكلی كه روی بسیاری از كالاهای تجاری از قبیل مجلات ، نوشابه ها ، كنسروها، كتابها ، انواع جعبه ها و … چاپ می شود ، بسیاری از نظرها رابه خود جلب كرده است . این نوارهای سیاه وسفید كه باركد نام دارند ، علائمی هستند كه حاوی اطلاعاتی در مورد كالا ها می باشند. برای رمزگشایی این علائم باید از دستگاهی به نام اسكنر باركد استفاده نمود كه باركد را بصورت نوری می خواند و به كامپیوتر متصل به آن منتقل می كند. اسكنر باركد از خود نوری می تاباند كه پس از برخورد با نوارهای سیاه وسفید باركد ، دوباره به دستگاه بازباتانده می شود. جاهایی كه سیاه است نور را كمتر و جاهایی كه سفید است ، نور را بیشتر بازمی تابانند و در نتیجه اسكنر می تواند تغییرات و در حقیقت پهنای نوارها را تشخیص دهد. این نوارها بسته به ضخامتشان و فاصله شان از هم ، اطلاعات مختلفی را در بردارند ( ارتفاع خطوط ، اطلاعاتی را بیان نمی كند ) .
مقدمه:
امروزه سیستمهای اطلاعاتی كامپیوتری سهم بسزایی دركارایی امور تجاری و كنترلی دارند. لذا برای حصول این كارایی ضروری است كه اطلاعاتی كه به كامپیوترها وارد می شوند ، دقیق و بهنگام بوده و در ضمن ، گردآوری آنها نیز هزینه زیادی دربر نداشته باشد . درمیان انواع سیستمهای شناسایی خودكار ، تكنولوژی باركد جزء ساده ترین ها است. این سیستم به صورت تجهیزات جانبی كامپیوترهای شخصی كه امروزه در واحدهای صنعتی ، تجاری و اداری كشور جایگاه مهمی یافته اند ، قابل بكارگیری است.
در این تحقیق سعی شده انواع سیستم های باركدینگ معرفی شده و كاربرد های هر یك مورد بررسی قرار گیرند.
همچنین باتوجه به پیشرفت روز افزون علوم مختلف،وتوسعه تغییرات در تكنولوژی های موجود،ما را بر آن داشت تا از فنآوری های جایگزین و جدید نیزمواردی را بیان كنیم.
فهرست مطالب
مقدمه
چكیده ……………………………………………………………… ٢
فصل ١ :آشنایی با مفهوم شناسایی خودكار ……………………………… ٣
١-١ : نوارهای مغناطیس ………………………………….…. ۴
٢-١ : شناسایی نوری الفبا ………………..…………………… ۴
٣-١ : فركانس رادیوی ………………………………………. ۵
۴-١ : تشخیص صوت ………….…………………………….. ۶
۵-١ : بینایی مصنوعی …………….…………………………… ۶
۶-١ : كارتهای هوشمند ………….…………………………….. ٧
٧-١ : باركد ………….………………………………..…….. ٧
٨-١ : برتری های سیستم باركد به دیگر سیستمهای شناسایی خودكار …. ٨
فصل ٢ :باركد ………….………………………………………….. ٩
١-٢ : تعریف باركد ………….……………………….……….. ٩
٢-٢ :تاریخچه باركد ………….……………….……………….. ٩
٣-٢ :ضرورت استفاده از باركد ………….…………..………….. ١٢
١-٣-٢ : سیستم باركدگذارى چگونه آغاز شد ………….…..…….. ١٢
٢-٣-٢ : سیستم باركد امروزى چگونه شروع به كار كرد …………… ١٣
۴-٢ : فواید باركد كردن ………….…………………………….. ١۶
۵-٢ : انواع مختلف روشهای كدگذاری ………….……..………….. ١٨
۶-٢ : انواع باركد ………….………………………..……….. ١٨
١-۶-٢ : باركد خطی ………….………………..……….. ١٨
الف : باركد رقمی ………….…………………….. ١٩
ب : باركد …………………. ALPHANUMERIC ٢٠
١-۶-٢ : باركد دوبعدی ………….……………………….. ٢٠
٧-٢ : چاپ باركد ………….…………………………….. ٢١
٨-٢ : معرفی انواع باركد ………….…………………………….. ٢٢
١-٨-٢ ……………………………………… UPC/EAN : ٢٢
١-١-٨-٢ : باركد ١٣ EAN ……….……………….. ٢٢
الف : تاریخچه ١٣ EAN …………………٢٣
ب : محاسبه عدد كنترلی(رقم سیزدهم) ..…………. ٢۴
ج : ساختار باركد ١٣ EAN ……….………٢۴
٢-٨-٢ : ٣٩ …….………………………………. Code ٢٨
٣-٨-٢ : ١٢٨ ……………………………………… Code٢٩
١-٣-٨-٢ : ساختار باركد ١٢٨ ……..……………. Code٣٠
٢-٣-٨-٢ : نحوه محاسبه رقم كنترل …………………… ٣١
۴-٨-٢ Interleaved 2 of 5 : …………..………….٣٢
۵-٨-٢ PDF417 : ……………….………… ٣٣
٩-٢ : باركدها چگونه خوانده می شوند …………..………………….. ٣٣
١٠-٢ : باركد خوانها ………….…………….…………………….. ٣۴
١-١٠-٢ : باركدخوانهای ثابت ………….………..……………. ٣۴
٢-١٠-٢ : باركدخوانهای سیار دسته ای ………………………….. ٣۵
٣-١٠-٢ : باركدخوانهای سیار بی سیم ……………….………….. ٣۶
١١-٢ : اسكنر چكونه كار می كند ………………………..………….. ٣۶
١٢-٢ : كدام باركدخوان برای كار و نرم افزار شما مناسب است ……………….. ٣٧
١٣-٢ : آیا دستگاه باركد خوان با كامپیوتر من سازگار است ………………….. ٣٨
١۴-٢ : چاپ باركد ………….…………………………………….. ٣٩
١۵-٢ : استفاده از باركد در هر كجا ………………………………….. ٣٩
١-١۵-٢ : كارخانجات ………….…………………………….. ٣٩
٢-١۵-٢ : حمل و نقل ………….…………………………….. ٣٩
٣-١۵-٢ : فروشگاهها ……………………………………….. ۴٠
۴-١۵-٢ : مراكز درمانی …………..………………………….. ۴٠
١۶-٢ : تكنولوژی های جدید باركد ………….……………………… ۴٠
فصل ٣ : جدید ترین جانشین باركد ………….…..………………………….. ۴٣
١-٣RFID : )تشخیص هویت رادیویی ………………………………… ( ۴۵
٢-٣ : برخی كابردهای ……….…………………………….. RFID۴۵
٣-٣ : انواع یا كلاسهای برچسبهای ………………….……….. RFID۴٧
۴-٣ : دستهبندی RFIDها ………….……..……………………….. ۴٧
۵-٣ : ساختار …………………………………………….. RFID۴٩
۶-٣ : اجزای تگ ………….………………..………………….. ۴٩
٧-٣ : اجزای سیستم RFIDغیرفعال …………..…………………….. ۴٩
٨-٣ : آنتن ………….………………….……………………….. ۵١
٩-٣ : ابعاد و اشكال مختلف تگ غیرفعال …………..…………………… ۵١
١٠-٣ : فركانسهای رادیویی …………..…………………………….. ۵٢
١١-٣ : كنترل كیفیت ………….………….……………………….. ۵٣
١٢-٣ : كاربردهای عمده RFIDها …….…………………………….. ۵٣
١٣-٣ : فرایند پرینت برچسب …………….………………………….. ۵۴
١۴-٣ : پرینت برچسبها ………….…………..………………….. ۵۴
١۵-٣ : برچسبهای هوشمند ………….…………………………….. ۵۵
١۶-٣ : مقایسه سیستمهای باركدینگ ………….……………………… ۵٧
١٧-٣ : مزیت RFID نسبت به باركدها …..………………..………….. ۵٨
١٨-٣ : دیگر كاربردهای امنیتی ………….………………………….. ۵٩
١-١٨-٣ : انبارداری و ردیابی كالا …………..………………… ۵٩
٢-١٨-٣ : حملونقل ………….…………………………….. ۶٠
٣-١٨-٣ : حملونقل ریلی ……..…………………………….. ۶٠
۴-١٨-٣ : باربری …………..…………………………….. ۶١
۵-١٨-٣ : خودروسازی …………………………………….. ۶١
۶-١٨-٣ : فرودگاهها ……….…………………………….. ۶١
٧-١٨-٣ : حریم خصوصی افراد ……….…………………….. ۶٢
١٩-٣ : فناوری RFID بدون نیاز به ریزتراشه …………….…………….. ۶٣
٢٠-٣ : دیگر استفادههایی كه از فناوری RFID میشود ………….……….. ۶۴
٢١-٣ : معایب ………………………………………… RFID۶۵
فصل ۴ : نگاهی به آغاز اجرای طرح باركد ژنتیكی …………………….. ۶٨
١- ۴ : گستره استفاده ………….…………………………….. ۶٩
٢- ۴ : قالب ژنتیك ………….….………………………….. ٧٠
ضمیمه ١ : نمونه ای از طراحی باركد ………….……………………….. ٧٢
ضمیمه ٢ : نرم افزار موبایل برای خواندن باركد ………….……………….. ٧۵
ضمیمه ٣ : جدول كد EAN•UCC مربوط به كشور های مختلف ………….. ٧٧
ضمیمه ۴ : جدول انواع ……….…………………………….. باركد ها ٨٠
ضمیمه ۵: ا …………..…………………….. شكال متنوعی از باركد ٨٢
منابع : …………………………………………………………٨۶