پروژه امنیت فناوری اطلاعات
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

پیشگفتار
مفهوم امنیت در دنیای واقعی مفهومی حیاتی و كاملاً شناخته شده برای بشر بوده و هست. در دوران ماقبل تاریخ، امنیت مفهومی كاملاً فیزیكی را شامل می شد كه عبارت بود از اصول حفظ بقا نظیر امنیت در برابر حمله دیگران یا حیوانات و نیز امنیت تامین غذا. بتدریج نیازهای دیگری چون امنیت در برابر حوادث طبیعی یا بیماریها و در اختیار داشتن مكانی برای زندگی و استراحت بدون مواجهه با خطر به نیازهای پیشین بشر افزوده شد. با پیشرفت تمدن و شكل گیری جوامع، محدوده امنیت ابعاد بسیار گسترده تری یافت و با تفكیك حوزه اموال و حقوق شخصی افراد از یكدیگر و از اموال عمومی، و همچنین تعریف قلمروهای ملی و بین المللی، بتدریج مفاهیم وسیعی مانند حریم خصوصی، امنیت اجتماعی، امنیت مالی، امنیت سیاسی، امنیت ملی و امنیت اقتصادی را نیز شامل گردید. این مفاهیم گرچه دیگر كاملاً محدود به نیازهای فیزیكی بشر نمی شدند، ولی عمدتاً تحقق و دستیبابی به آنها مستلزم وجود و یا استفاده از محیط های واقعی و فیزیكی بود.
لیكن جهان در دهه های اخیر و بویژه در پنج سال گذشته عرصه تحولات چشمیگری بوده كه بسیاری ا زمناسبات و معادلات پیشین را بطور اساسی دستخوش تغیر نموده است. این تحولات كه با محوریت كاربری وسیع از فناوری اطلاعات و ارتباطات امكانپذیر شده، از كاربرد رایانه به عنوان ابزار خودكارسازی (AUTOMATION) و افزایش بهره وری آغاز گردیده و اكنون با تكامل كاربری آن در ایجاد فضای هم افزایی مشاركتی (COLLABORATION) ، عملاً زندگی فردی و اجتماعی بشر را دگرگون ساخته است. به باور بسیاری از صاحب نظران همانگونه كه پیدایش خط و كتابت آنچنان تاثیر شگرفی بر سرنوشت انسان برجای گذاشته كه مورخین را بر آن داشته تا داستان زندگی بشر بر این كره خاكی را به دوران ماقبل تاریخ تقسیم نمایند، ورود به فضای مجازی حاصل از فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات نیز دوره جدیدی از تمدن بشری را رقم زده، به نحوی كه انقلاب عصر اطلاعات شیوه اندیشه، تولید، مصرف، تجارت، مدیریت، ارتباط، جنگ و حتی دینداری و عشق ورزی را دگرگون ساخته است.
این تحول بزرگ الزامات و تبعات فراوانی را به همراه داشته كه از مهمترین آنها بوجود آمدن مفاهیم نوین امنیت مجازی یا امنیت در فضای سایبر می باشد. با تغییری كه در اطلاق عبارت شبكه رایانه ای از یك شبكه كوچك كار گروهی به شبكه ای گسترده و جهانی (اینترنت) واقع گردیده، و با توجه به رشد روز افزون تعاملات و تبادلاتی كه روی شبكه های رایانه ای صورت می پذیرد، نیاز به نظام های حفاظت و امنیت الكترونیكی جهت ضمانت مبادلات و ایجاد تعهد قانونی برای طرفهای دخیل در مبادله بسیار حیاتی است. نظام هایی مشتمل بر قوانین ،روشهای، استانداردها و ابزارهایی كه حتی از عقود متداول و روشهای سنتی تعهدآورتر بوده و ضمناً امنیت و خصوصی بودن اطلاعات حساس مبادله شده را بیش از پیش تضمین نمایند.
امنیت اطلاعات در محیط های مجازی همواره بعنوان یكی از زیرساختها و الزامات اساسی در كاربری توسعه ای و فراگیر از ICT مورد تاكید قرار گرفته است. گرچه امنیت مطلق چه در محیط واقعی و چه در فضای مجازی دست نیافتنی است، ولی ایجاد سطحی از امنیت كه به اندازه كافی و متناسب با نیازها و سرمایه گذاری انجام شده باشد تقریباً در تمامی شرایط محیطی امكانپذیر است. تنها با فراهم بودن چنین سطح مطلوبی است كه اشخاص حقیقی، سازمانها، شركتهای خصوصی و ارگانهای دولتی ضمن اعتماد و اطمنیان به طرفهای گوناگونی كه همگی در یك تبادل الكترونیكی دخیل هستند و احتمالاً هیچگاه یكدیگر را ندیده و نمی شناسند، نقش مورد انتظار خود بعنوان گره ای موثر از این شبكه متعامل و هم افزا را ایفا خواهند نمود.
خلاصه اجرایی
راهنمای امنیت فناروی اطلاعات، راهنمایی كاربردی جهت فهم و اجرای گامهای دستیابی به امنیت در كاربردهای حوزه فناوری اطلاعات در منزل و محل كار شما است. گرچه این پروژه بهترین و نوین ترین راهكارها را در زمینه فناوری اطلاعات ارائه می دهد، اما در اصل بری خوانندگان كشورهای در حال توسعه نوشته شده است. این پروژه علاوه بر ارائه خلاصه ای از تهدیدات فیزیكی و الكترونیكی موجود در حوزه امنیت فناوری اطلاعات، به راهكارهای مدیریتی ، محیط های ضابطه مند و الگوهای مشاركت سازماندهی همكار می پردازد كه در حال حاضر در بازارهای، دولتهای، موسسات حرفه ای و سازمانهای بین المللی وجود دارند.
سازگارسازی فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال افزایش است
این پروژه در ابتدا مروری بر رشد بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) دارد. این رشد و ارتقا كاربران عادی ICT را در بر میگیرد و از افزایش تعداد شبكه های خانگی و رشد سازمانهای كوچك و متوسط (SMES) كه برای پشتیبانی از بازارهایی كه به شدت به توسعه فناوری و بكارگیری آن در سراسر جهان وابسته اند كتكی به منابع رایانه ای می باشند- می توان به آن پی برد.
اطلاعات موجود از سوابق فعالیتهای
تامین امنیت فناوری اطلاعات
از آنجا كه توسعه بازار محصولات و خدمات فناوری در دو سطح فردی و سازمانی چشمگیر است، اطلاع از مباحث امنیت فناوری اطلاعات بسیار مفید و مهم می باشد. ممكن است كاربران فردی در مورد خطراتی كه هنگام استفاده از اینترنت متوجه آنها است مطلع نباشند . اگر كاربران خطرات شبكه های حفاظت نشده را تشخیص دهند، باز هم ممكن است یادگیری در مورد دیواره های آتش، ویروس یابها، رمزگذاری و نگهداری قاعده مند از اطلاعات را به دلیل هزینه و وقتی كه از آنها می گیرد و تغییری كه در رفتار رایانه ای آنها ایجاد می كند به تعویق بیاندازند. علاوه بر این سازمانهای كوچك و متوسط ممكن است از یك راه حل فنی نظیر دیواره آتش استفاده نمایند و به طبقه بندی سطوح امنیت توجهی نداشته باشند و ندانند كه بدون توجه به آن، امنیت سیستم به شدت دچار مخاطره است. همچنین ممكن است به دلایل مختلف ایمن ساختن سیستمهای خود را به تاخیر بیاندازند و در تدوین سیاستهای شفاف امنیتی برای كاربران و مدیران نیز كوتاهی كنند. اگر ارتباطات، آگاهی و آموزش مناسب در سازمان وجود نداشته باشد، تبهكاران ممكن است به آسانی حفاظهای فنی را پشت سر بگذارند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار ……………………………………………………………………………. ۲
خلاصه اجرایی …………………………………………………………………… ۵
بخش اول
مقدمه ………………………………………………………………………………… ۹
فصل ۱: امنیت اطلاعات چیست؟………………………………………………………. ۱۰
فصل ۲: انواع حملات ………………………………………………………………… ۲۶
فصل ۳: سرویس های امنیت اطلاعات ………………………………………………….. ۴۲
فصل ۴ : سیاست گذاری ………………………………………………………………… ۵۵
فصل ۵: روند بهینه در امینت اطلاعات ………………………………………………….. ۹۱
نتیجه گیری ……………………………………………………………………………. ۱۱۴
بخش دوم
فصل ۱: امنیت رایانه و داده ها …………………………………………………………… ۱۱۹
فصل ۲: امنیت سیستم عامل و نرم افزارهای كاربردی …………………………………….. ۱۴۰
فصل ۳: نرم افزارهای مخرب ……………………………………………………………. ۱۵۰
فصل ۴: امنیت خدمات شبكه ……………………………………………………………… ۱۶۳
نتیجه گیری …………………………………………………………………………….. ۱۹۱
پیوست آشنایی با كد و رمزگذاری ………………………………………………………….. ۱۹۳
منابع …………………………………………………………………………………… ۲۰۴
پروژه فرهنگ لغت با استفاده از نرمافزار Visual Basic
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

مقدمه:
امروزه علم كامپیوتر پیشرفت شگرفی در كلیة علوم و صنایع به وجود آورده است و با پیشرفت این علوم مسائل مربوط به كامپیوتر نیز پیشرفت شگرفی داشته است از جمله میتوان به پیشرفت در بانكهای اطلاعاتی اشاره نمود كه از جدیدترین و مهمترین آنها میتوان به Visual basic اشاره نمود. در اینجا سعی شده است مطالبی در جهت معرفی این نرمافزار تقدیم گردد.
فصل اول
نرم افزار ویژوال بیسیك
برنامهنویسی با Visual Basic ( آخرین ویرایش Visual Basic ) میتواند كار پرزحمت و خسته كننده برنامهنویسی را به یك تفریح تبدیل كند.
محبوبیت Visual Basic، علاوه بر گرافیكی و ساده بودن، از آنجا ناشی میشود كه زبانی اینترپرتری ( interpreter ) و كامپایلری ( Compiler ) است. دیدكه زبانهای اینترپرتری از نظر سهول تولید و توسعه برنامه چقدر به برنامهنویسی كمك میكنند و از طرف دیگر برنامههای كامپایل شده بنحو چشمگیری سریعتر از برنامههای اینترپرتری هستند. با تركیب این دو ویژگی Visual Basic را روانه بازاركرد، بسیاری از منتقدان شكست آن و مرگ خاندان بیسیك را پیشبینی میكردند. این مخالفان میگفتند كه بیسیك اساساً یك زبان جدی نیست و ساختار آن ( برخلاف C و پاسكال ) به درد محیط ویندوز نمیخورد اما میكروسافت با ارائه Visual Basic درسهای زیادی به جامعه برنامهنویسان داد:
- زبانی مانند بیسیك میتواند قابل فهم و قوی باشد.
- Visual Basic بسته به نیاز برنامهنویس میتواند كامپایلری یا اینتر پرتری باشد.
- و Visual Basicنه تنها فراموش نشد بلكه تبدیل به محبوبترین زبان برنامهنویسی دنیا شد.
- Visual Basic در چندین مدل مختلف عرضه میشود.
- مدل فوقالعاده : محیط برنامه نویسی مناسب كارهای شبكه و برنامههای توزیع شده است.
- مدل آموزشی: مجموعهای از ابزارهای استاندارد و هر آنچه برای شروع برنامهنویسی بدان نیاز دارید.
- مدل استودیوی ویژوال در این مدل Visual Basic به همراه چند زبان ویژوال دیگر
( مانند ویژوال ++ ) و ( ویژوال ++J ) در یك بسته نرم افزاری گرد آمدهاند تا آموختن آنها متضمن كمترین زحمت برای برنامهنویسان باشد.
ویژوال بیسیك و فرآیند برنامهنویسی
برنامهنویسی یك كار حرفهای ( یا حداقل نیمه حرفهای ) است كه قواعد خاص خود را دارد. البته كاربران كامپیوتر كمتر درگیر مشكلات برنامهنویسی میشوند ولی اگر فضای روزگار شمارا وارد این وادی كرده است، سعی كنیم اصول كلی ذیل را همواره مد نظر داشته باشیم:
۱- درباره برنامه تصمیم بگیرید و یك طرح كلی بریزید.
۲- قسمتهای ظاهری برنامه ( پنجرهها، منوهاو هر آنچه را كه كاربر میبینید ) را بوجود آوریم.
« فهرست مطالب »
مقدمه…………………………………………………………………………. ۱
فصل اول :……………………………………………………………………
- معرفی نرم افزار ویژوال بیسیك……………………………………… ۲
- ویژوال بیسیك و فرآیند برنامه نویسی …………………………….. ۳
- آشنایی با application wizard ……………………………………..
- واسط چند سندی………………………………………………………… ۶
- واسط تك سندی………………………………………………………… ۶
- سبك كاوشگر……………………………………………………………. ۶
- صفحه معرفی برنامه( Splash screen )…………………………….
- گفتگوی ورود ( Login dialog )…………………………………….
- گفتگوی گزینهها ( Option dialog )……………………………….
- پنجره about……………………………………………………………..
- برنامهنویسی رویدادگرا………………………………………………… ۱۰
- پنجرة پروژه جدید………………………………………………………. ۱۲
- میله ابزار …………………………………………………………………. ۱۲
- جعبه ابزار………………………………………………………………… ۱۳
- پنجره فرم…………………………………………………………………. ۱۴
- پنجره طراحی فرم………………………………………………………. ۱۴
- پنجره پروژه………………………………………………………………. ۱۴
- پنجره خواص…………………………………………………………….. ۱۷
- كمك………………………………………………………………………. ۱۷
- پیشوندهای استاندارد برای اشیاء Visual basic……………………
- كمك محلی………………………………………………………………. ۱۹
- پشتیبانی…………………………………………………………………… ۲۰
- با محیط ویژوال بیسیك مأنوس شوید………………………………. ۲۱
- ساختن فرم……………………………………………………………….. ۲۳
- با نوشتن كد برنامه را كامل كنید…………………………………….. ۲۶
- مروری بر كنترلها ……………………………………………………… ۲۸
- خواص مشترك كنترلهای ویژوال بیسیك…………………………… ۳۰
فصل دوم :……………………………………………………………………
- بانك اطلاعاتی…………………………………………………………… ۳۱
- استفاده از بانكهای اطلاعاتی………………………………………….. ۳۱
- اجزاء تشكیل دهنده بانك اطلاعاتی…………………………………. ۳۱
- بانك اطلاعاتی ویژوال بیسیك………………………………………… ۳۲
- ساختار بانك اطلاعاتی…………………………………………………. ۳۲
- جدول در بانك اطلاعاتی………………………………………………. ۳۳
- ایجاد یك بانك اطلاعاتی………………………………………………. ۳۳
- چاپ ساختار بانك اطلاعاتی………………………………………….. ۳۶
- ورود اطلاعات به بانك اطلاعاتی…………………………………….. ۳۶
- تعیین ركورد جاری……………………………………………………… ۳۶
- مرتبسازی ركوردها……………………………………………………. ۳۷
- ویرایش محتویات ركورد………………………………………………. ۳۸
- حذف ركورد……………………………………………………………… ۳۸
- جستجوی ركورد………………………………………………………… ۳۸
طراحی فرم………………………………………………………………….. ۳۸
- مفهوم ایندكس در بانك اطلاعاتی……………………………………. ۴۱
- برنامهنویسی و بانك اطلاعاتی………………………………………… ۴۲
- اشیای بانك اطلاعات…………………………………………………… ۴۲
- شیData…………………………………………………………………..
- شی Database …………………………………………………………..
- باز كردن بانك اطلاعاتی……………………………………………….. ۴۶
- حذف ایندكس……………………………………………………………. ۴۷
- نمایش محتویلات بانك اطلاعاتی……………………………………. ۴۷
- افزودن ایندكس به جدول………………………………………………. ۴۹
- فعال كردن یك فایل ایندكس در جدول…………………………….. ۵۰
منابع………………………………………………………………………….. ۵۵
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۱-۲:بعضی از خواص مهم شیء Data در بانك اطلاعاتی… ۴۴
جدول ۲-۲: خواص شیء Database ………………………………….
جدول ۳-۲: متدهای شیء Database
پروژه طراحی نرم افزار پخش بار به روش نیوتن رافسون به زبان Builder C++
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

مقدمه :
بی شك صنعت برق مهمترین و حساسترین صنایع در هر كشور محسوب میشود. بطوریكه عملكرد نادرست تولید كنندهها و سیستمهای قدرت موجب فلج شدن ساختار صنعتی ، اقتصادی ، اجتماعی و حتی سپاسی در آن جامعه خواهد شد. از زمانیكه برق كشف و تجهیزات برقی اختراع شدند. تكنولوژی با سرعت تساعدی در جهت پیشرفت شتاب گرفت. بطوریكه میتوان گفت در حدود دویست سال اخیر نود درصد از پیشرفت جامع بشری به وقوع پیوست. و شاید روزی یا هفتهای نباشد كه دانشمندان سراسر جهان مطلب جدیدی در یكی از گراشیهای علم برق كشف و عنوان نكنند. و انسان قرن بیست و یكم بخش قابل توجهای از آسایش رفاه خود را مدیون حركت الكترونها میباشد. و دانشمندان در این عرصه انسانهای سختكوش بودند كه همه تلاش خود را برای افراد راحت طلب بكار بستند.
در آغاز شكل گیری شبكههای برقی ، مولدها ، برق را بصورت جریان مستقیم تولید میكردند و در مساحتهای محدود و كوچك از آنها بهرهمند میشد. و این شبكهها بصورت كوچك و محدود استفاده میشد. با افزایش تقاضا در زمینه استفاده از انرژی الكتریكی دیگر این شبكههای كوچك پاسخگوی نیاز مصرف كنندهها نبود و میبایست سیستمهای برقرسانی مساحت بیشتری را تحت پوشش خود قرار میدادند. از طرفی برای تولید نیز محدودیتهایی موجود بود كه اجازه تولید انرژی الكتریكی را در هر نقطه دلخواه به مهندسین برق نمیداد. زیرا كه نیروگاهها میبایست در محلهایی احداث میشد كه انرژی بطور طبیعی یافت میشد. انرژیهای طبیعی مثل : آب ، باد ، ذغال سنگ وغیره بنابراین نیروگاهها را میبایست در جاهایی احداث میكردند كه یا در آنجا آب و یا باد و یا ذغال سنگ و دیگر انرژیهای سوختی موجود بود. بدین ترتیب نظریه انتقال انرژی الكتریكی از محل تولید انرژی تا محل مصرف پیش آمد. این انتقال نیز توسط برق جریان مستقیم امكانپذیر نبود. زیرا ولتاژ در طول خط انتقال افت می كرد و در محل مصرف دیگر عملاً ولتاژی باقی نمیماند. بنابراین مهندسین صنعت برق تصمیم گرفتند كه انرژی الكتریكی را بطور AC تولید كنند تا قابلیت انتقال داشته باشد. و این عمل را نیز توسط ترانسفورماتورها انجام دادند. ترانسفورماتورها میتوانستند ولتاژ را تا اندازه قابل ملاحظهای بالا برده و امكان انتقال را فراهم آورند. مزیت دیگری كه ترانسفورماتورها به سیستمهای قدرت بخشیدند. این بود كه با بالا بردن سطح ولتاژ ، به همان نسبت نیز جریان را پائین می آوردند ، بدین ترتیب سطح مقطع هادیهای خطوط انتقال كمتر میشد و بطور كلی میتوانستیم كلیه تجهیزات را به وسیله جریان پائین سایز نماییم. و این امر نیز از دیدگاه اقتصادی بسیار قابل توجه مینمود.
بدین ترتیب شبكههای قدرت AC شكل گرفت و خطوط انتقال و پستهای متعددی نیز برای انتقال انرژی الكتریكی در نظر گرفته شد. و برای تأمین پیوسته انرژی این شبكهها به یكدیگر متصل شدند و تا امروه نیز در حال گسترش و توسعه میباشند. هرچه سیستمهای قدر الكتریكی بزرگتر میشد بحث بهرهبرداری و پایداری سیستم نیز پیچیدهتر نشان میداد. و در این راستا مراكز كنترل و بهره بردار از سیستمهای قدرت میبایست در هر لحظه از ولتاژها و توانهای تمامی پستها و توانهای جاری شده در خطوط انتقال آگاهی مییافتند. تا بتوانند انرژی را بطور استاندارد و سالم تا محل مصرف انتقال و سپس توزیع كنند. این امر مستلزم حل معادلاتی بود كه تعداد مجهولات از تعداد معلومات بیشتر بود. حل معادلاتی كه مجهولات بیشتری از معلومات آن دارد نیز فقط در فضای ریاضیاتی با محاسبات عدد امكانپذیر است كه در تكرارهای مكرر قابل دستیابی است. در صنعت برق تعیین ولتاژها و زوایای ولتاژها و توانهای اكتیو و راكتیو در پستها و نیروگاهها را با عنوان پخش بار (load flow) مطرح میشود.
پخش بار در سیستمهای قدرت دارای روشهای متنوعی میباشد كه عبارتند از : روش نیوتن ۰ رافسون ، روش گوس – سایدل ، روش Decaupled load flow و روش Fast decaupled load flow كه هر یك دارای مزیتهای خاص خود میباشد. روش نیوتن- رافسون یك روش دقیق با تكرارهای كم میباشد كه جوابها زود همگرا میشود ، اما دارای محاسبات مشكلی است. روش گوس – سایدل دقت كمتری نسبت به نیوتن رافسون دارد و تعداد و تكرارها نیز بیشتر است اما محاسبات سادهتری دارد. روش Decaupled load flow یك روش تقریبی در محاسبات پخش بار است و دارای سرعت بالایی میباشد ، و زمانی كه نیاز به پیدا كردن توان اكتیو انتقالی خط مطرح است مورد استفاده میباشد. روش Fast decaupled load flow نیز یك روش تقریبی است كه از سرعت بالایی نیست به نیوتن رافسون و گوس سایدل برخوردار میباشد. و از روش Decaupled load flow نیز دقیقتر میباشد. اما مورد بحث این پایاننامه روش نیوتن – رافسون است كه در ادامه به آن میپردازیم.
فهرست صفحه
مقدمه
فصل اول – شرحی بر پخش بار .
۱- پخش بار
۲- شین مرجع یا شناور
۳- شین بار
۴- شین ولتاژ كنترل شده
۵- شین نیروگاهی
۶- شین انتقال
فصل دوم – محاسبات ریاضی نرم افزار
۱- حل معادلات جبری غیر خطی به روش نیوتن-رافسون
۲- روشی برای وارون كردن ماتریس ژاكوبین
فصل سوم – معادلات حل پخش بار به روش نیوتن-رافسون
۱- حل پخش بار به روش نیوتن – رافسون
فصل چهارم – تعیین الگوریتم كلی برنامه
۱- الگوریتم كلی برنامه
۲- الگوریتم دریافت اطلاعات در ورودی
۳- الگوریتم محاسبه ماتریس ژاكوبین
۴- الگوریتم مربوط به وارون ژاكوبین
۵- الگوریتم مربطو به محاسبه
۶- الگوریتم مربوط به محاسبه ماتریس
۷-الگوریتم مربوط به ضرب وارون ژاكوبین در ماتریس
۸- الگوریتم مربوط به محاسبه
۹- الگوریتم تست شرط
۱۰- الگوریتم مربوط به چاپ جوابهای مسئله در خروجی
فصل پنجم – مروری بر دستورات برنامه نویسی C++
1- انواع داده
۲- متغیرها
۳۳- تعریف متغیر
۴- مقدار دادن به متغیر
۵- عملگرها
۶- عملگرهای محاسباتی
۷- عملگرهای رابطهای
۸- عملگرهای منطقی
۹- عملگر Sizcof
10- ساختار تكرار for
11- ساختارتكرار While
12- ساختار تكرار do … While
13- ساختار تصمیم if
14- تابع Printf ( )
15- تابع Scanf ( )
16- تابع getch ( )
17- اشارهگرها
۱۸- متغیرهای پویا
۱۹- تخصیص حافظه پویا
۲۰- برگرداندن حافظه به سیستم
۲۱- توابع
۲۲- تابع چگونه كار میكند
فصل ششم – تشریح و نحوی عملكرد برنامه
فصل هفتم – نرم افزار
پروژه طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری به صورت پویا
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

چكیده
این پایان نامه در باره پروژه طراحی و پیاده سازی صفحات پویای وب برای یك فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری، صحبت میكند.
این
پروژه، دو دیدگاه دارد: دیدگاه مدیریتی و دیدگاه كاربری، دردیدگاه كاربری،
امكان جستجوی رسانه ها، دیدن جزئیات هر یك و سپس صدور درخواست خرید آنها
وجود دارد.
سبد خریدی برای كاربر تشكیل شده و پس از خاتمه انتخاب محصولات، خرید انجام میشود و سفارش كاربر به نشانی محل سكونت وی ارسال میگردد.
در دیدگاه مدیریتی سیستم ، مدیر سایت پس از وارد كردن نام و رمز عبور خود، منوی مدیریتی را مشاهده میكند و با دیدن لیست مورد نظر، امكان ویرایش، حذف و افزودن هر آیتم رادارد.
-۱: عنوان تحقیق
طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری به صورت پویا
نیاز اساتید به داشتن سایت های پویا، ما را بر آن داشت تا تحقیقات خود را
در زمینه آشنایی با زبان های برنامه نویسی آغاز كنیم. پس از انجام بررسی
های لازم و با توجه به قابلیت های زبان برنامه نویسی PHP، به خصوص ارتباط
با سرویس دهنده MySQL و استفاده از وب سرور Apache، موجب شد تا زبان PHP و
بانك اطلاعاتی MySQL را برای پیاده سازی این سایت انتخاب كنیم.
۲-۱ : مكان تحقیق
دانشگاه امام رضا (ع) از سال ۱۳۷۸ با تئجه به امكانات گسترده آستان قدس
رضوی و سازمان تربیت بدنی و با مجوز شورای گسترش، وزارت علوم، تحقیقات و فن
آوری، مبادرت به پذیرش دانشجو در دو رشته كتابداری و تربیت بدنی، از طریق
كنكور سراسری نمود.
در سال ۱۳۸۰ رشته مترجمی زبان انگلیسی، در ۱۳۸۱ دو
رشته مهندسی كامپیوتر و نیز كارشناسی حسابداری و از تیرماه ۱۳۸۴ رشته
مدیریت بازرگانی، به جمع رشته های دانشگاه افزوده شد.
لازم به توضیح
است كه در بین ۴۸ موسسه آموزش عالی و غیر انتفاعی، امام رضا(ع) از نظر
سرانه فضای آموزشی، فضای رفاهی، كتب و نشریات و مركز رایانه، مقام بالایی
را در كل كشور دارد.
فهرست مطالب
فصل اول: مقدمه.. ۱
۱-۱: عنوان تحقیق.. ۲
۲-۱ : مكان تحقیق.. ۲
فصل دوم: نصب آپاچی ، پی-اچ-پی و مای-اس-كیو-ال . ۳
۲-۱: نصب وب سرور آپاچی.. ۴
۲-۱-۱ : دلیل استفاده از وب سرور آپاچی.. ۴
۲-۱-۲ : نصب برنامه آپاچی.. ۴
۲-۱-۳ : اطمینان از صحت نصب برنامه آپاچی.. ۸
۲-۲ : نصب پی-اچ-پی.. ۹
۲-۲-۱ : اهمیت زبان اسكریپت نویسی پی-اچ-پی.. ۹
۲-۲-۲: نصب پی-اچ-پی.. ۱۰
۲-۲-۳ : اطمینان از صحت عملكرد پی-اچ-پی.. ۱۲
۲-۳ نصب MYSQL. 13
2-3-1 : مقدمهای بر MYSQL. 13
2-3-2 : نصب MYSQL. 14
فصل سوم: گاه كلی بر زبانهای برنامه نویسی اچ-تی-ام-ال ، جاوا اسكریپت و پی-اچ-پی. ۱۶
۳-۱: نگاه كلی بر دستورات اچ-تی-ام-ال. ۱۷
۳-۱-۱: شكل كلی دستورات.. ۱۷
۳-۱-۲ : تعریف جدول. ۱۹
۳-۱-۳ : فرمها و پرسش نامهها ۲۰
۳-۲: نگاه كلی بر زبان برنامه نویسی جاوا اسكریپت.. ۲۶
۳-۲-۱: ویژگیهای جاوا اسكریپت در سرویس گیرنده. ۲۷
۳-۲-۲ : جاوا اسكریپت چه كارهایی را انجام نمی دهد. ۲۸
۳-۲-۳ : ساختار لغوی جاوا اسكریپت.. ۲۹
۳-۳ : نگاه كلی بر دستورات زبان PHP. 29
3-3-1: مقدمات زبان PHP. 29
3-3-2 : به كارگیری آرایه. ۳۴
۳-۳-۳: شكل كلی تعریف تابع. ۳۷
۳-۳-۴: كار كردن با دایركتوریها ۴۱
۳-۳-۵ : اتصال با سرویسدهنده MYSQL. 43
3-3-6: پیادهسازی تماسهای ساده. ۴۶
فصل چهارم : پیاده سازی سایت فروشگاه رسانه صوتی و تصویری.. ۴۸
۴-۱ : مقدمه. ۴۹
۴-۱-۱ : ساخت كاتالوگ آنلاین.. ۴۹
۴-۱-۲ : ردیابی خرید مشتری در فروشگاه. ۴۹
۴-۱-۳ : جستجوی رسانه. ۵۰
۴-۱-۴ : ورود و خروج كاربر. ۵۰
۴-۱-۵ : واسط مدیریتی.. ۵۰
۴-۱-۶ : اجزای سیستم. ۵۰
۴-۲ : پیادهسازی بانك اطلاعاتی.. ۵۳
۴-۳ : پیادهسازی كاتالوگ آنلاین.. ۵۴
۴-۴ : جستجو. ۵۵
۴-۵ : ورود و خروج كاربر. ۵۶
۴-۶ : تغییر كلمه عبور. ۶۲
۴-۷ : پیاده سازی خرید. ۷۳
۴-۸ : مشاهده كارت خرید. ۷۶
۴-۹ : افزودن رسانه به كارت.. ۷۹
۴-۱۰ : انجام تغییرات در كارت خرید. ۸۱
۴-۱۱ : صفحه خروج از فروشگاه. ۸۱
۴-۱۲ : پیاده سازی واسط مدیریتی.. ۸۶
۴-۱۲-۱ : افزودن آیتمها ۸۸
۴-۱۲-۲ : مشاهده لیستها ۹۴
۴-۱۲-۳ : ویرایش… ۱۰۰
۴-۱۳ : نمایش تصویر. ۱۰۸
نتیجه گیری………………………………………………………. ۱۱۰
منابع و ماخذ. ۱۱۱
پروژه طراحی سایت شركت به سبا
یازار : amirreza | بؤلوم : تحقیق و مقالات

چكیده:
در این پایان نامه سعی شده است تا به شرح سایت شركت به سبا بپردازیم.
ودر ابتدا یك سری توضیحات در مورد نرم افزار های مورد استفاده كه در طی انجام پروژه با آنها كار كردیم گفته شده است .كه از نرم افزار Flash Photoshop,Swish,Frontpage برای طراحی صفحات واز Php وبانك اطلاعاتی my sql برای پویا سازی سایت استفاده شده است.
وبعد به توضیح ساختار سایت وپیاده سازی سایت پرداختیم واینكه در هر صفحه از چه نرم افزارهایی واینكه هر قسمت از صفحه چگونه ساخته شده است.
مقدمه :
مكاتب الهی ودر راس آنها اسلام انسان ساز را موجودی پویا وكمال طلب می دانند.از نظر اسلام انسان در حال تكامل است وجهت گیری او به سوی خدای تبارك وتعالی است.ویكی از راههای تقرب به ذات اقدسش علم است.
تحولات چشمگیری كه در اثر ورود كامپیوتر واینترنت به عرصه اجتماع در ابعاد مختلف زندگی انسان امروز بوجود آمده هم اكنون به چنان شتابی رسیده كه همه ساختارهای علمی اقتصادی فرهنگی واجتماعی را در سراسر جهان با تغییراتی شگرف مواجه كرده است.سرعت وعمق این تحولات به گونه ای بوده كه امروزه بقا وتداوم پیشرفت های علمی واقتصادی دنیا به پیشرفت در صنعت عظیم كامپیوتر و فن آوری اطلاعات وابستگی تمام پیدا كرده است.
درچنین شرایطی كه همراهی با قافله پر شتاب فن آوری های رایانه ای به امری كلیدی در مسیر توسعه وپیشرفت كشور تبدیل شده لزوم ایجاد تغییر در شیوه های آموزشی و همگام كردن آن با آخرین یافته های علمی ضروری به نظر می رسد.
براین اساس شركت تعاونی خدمات بهداشتی ودرمانی بهداشت گستر سبحان آرین (به سبا )كه یك شركت خدمات بهداشتی ودرمانی است برآن شد كه در جهت به اطلاع رساندن طرح ها وپروژه های تحقیقاتی وبرگزاری دوره های آموزشی خود و ثبت نام از متقاضیان به صورت on line از ما تقاضا كردند كه یك سایت پویا برایشان طراحی كنیم.
كه بر این اساس متقاضیان بتوانند دراتلاف وقت كمتر وراحتتر در هر كجا كه باشند از خدمات جدید وكلاسهای آموزشی جدید بهره مند شوند.
كه برای انجام این پروژه از نرم افزار های Frontpage ,Flash ,Swish ,Photoshop برای طراحی سایت واز PHP برای برنامه نویسی و با بانك اطلاعاتی mysql استفاده كردیم.
اهداف واهمیت:
مهمترین هدف این سیستم امكان استفاده كاربران از زمان برگزاری كلاسهای آموزشی وثبت نام به صورت اینترنتی در كمترین زمان وبدون مراجعه به مركز است.كه فرد می تواند لیست تمامی درس ها وقیمت ها را ببیند ودرس مورد نظر را انتخاب كند وبا اعلام شماره فیش بانكی ثبت نام نماید.
هدف دیگر این است كه از طریق این سایت می توانند دسترسی به سایت های مفید آموزشی داشته باشند . كه اینكار از طریق رفتن به صفحه اخبار می باشد.
وامكان مفید دیگر برای مدیر شركت ایجاد كردیم وآن این است كه مدیر می تواند با وارد كردن user name ,password مورد نظر خود به بانك اطلاعاتی دست یابند واز این طریق لیست تمامی ثبت نام كنندگان وتاریخ ثبت نام واینكه در چه درس های ثبت نام كرده اند را ببیند.
فهرست مطالب این پایان نامه
فصل اول
مقدمه
اهداف واهمیت:
ساختار كلی سایت :
ساختار پایان نامه :
فصل دوم
ابزارهای مورد استفاده
معرفی نرم افزار Frontpage
ایجاد جدول (Table)
بهبود سایت با استفاده از تصویر
متحرك سازی
فلش در فرانت پیج
جاری صفحه در حركت
فتوشاپ (photoshop)
معرفی نرم افزار Flash
منوهای فلش :
ویراستار ( ادیتور ) فلش :
جعبه ا بزار (tool box):
تنظیم رنگ پس زمینه
دستیابی به پانل Action:
مقدمه swish:
افكت ها در swish:
افكت Fade In :
فصل سوم
طراحی وپیاده سازی سایت
MYSQL
الحاق جدولها
PHP :
COOKIE
SESSION
كدهای صفحات مهم
پیوست
كدصفحه آموزش