پروژه كارآفرینی صنعت چاپ

+0 به یه ن

پیشگفتار

صنعت چاپ در كشورها سابقه ای دیرینه دارد شاید پیش تر از بسیاری صنایع جدید ، صنعت چاپ به كشورها وارد شد بنا بر این انتظار می رود از نظر نیروی كار متخصص و رعایت استاندارد های حرفه ای نیز نسبت به صنایع دیگر از موقعیت بهتری برخوردار باشد اما با نخستین مراجعه به چاپخانه و پایگیری یك  كار چاپی به آسانی فهمیده می شود كه این صنعت از نظر ترتیب نیروی كار ماهر و انتقال دانش فنی بس فقیر است و در این زمینه هیچ كار اساسی و قابل اعتنایی صورت نگرفته است . نبود آموزش عالی معتبر چاپ و حتی دوره های كوتاه مدت آموزش فنی و حرفه ای در كشور انتقال دانش فنی را به طور عمده به آموزش استاد شاگردی محدود ساخته ، بنابراین نیروی كار دوره دیده هیچ سطحی (‌عالی تكنسین و كارگری ) تربیت نشده است . بخت خابیده آموزش چاپ به تازگی بسیار شده و طی چند سال اخیر آموزش ، نقل مجلس خانواده چاپ بوده و حركت هایی در این زمینه صورت گرفته است . اما هنوز تا تحقق آموزش هدفمند و برنامه ریزی شده و كار بست آموخته ها در عمل و رعایت استاندارد های حرفه ای راه درازی در پیش داریم و تلخی تجربه های گذشته در كام ها از خوش بینی  بر خدر مان می دارد . گستردگی و تنوع رشته ها چاپ و مواد مصرفی و روش های آن به گونه است كه كسب تخصص در همه شاخه های آن نا ممكن می نماید . بنابراین آموزش چاپ در هه رشته ها و شاخه های آن مستزم برنامه ریزی دقیق ، سرمایه گذاری قابل توجه و ایجاد فضاها ، امكانات ، كارگاه ها و آزمایشگاه های مناسب و همچنین توجیه مدیران و دست اندر كاران چاپ است و انجام چنین كار بزرگی تنها با مشاركت فعال خانواده بزرگ چاپ نهادهای صنعتی و مسؤلان دولتی این رشته مسیر می شود اما تازمانی كه چنان موافقت و همیاری و اقدام بنیانی صورت نگرفته است ، نمی توان دست روی دست گذاشت باید عطش تشنگان دانش را در خانواده چاپ حتی به قدر جرعه ای یا قطره ای فرو نشاند .

فهرست مطالب

 

اهداف پروژه

پیشگفتار

مقدمه چاپ افست

فصل اول

۱ – شركت سهامی

۱ – ۱ شركت سهامی خاص

۲ – ۱ شركت سهامی عام

۲ – شركت تضامنی

۳ – شركت نسبی

۵ – شركت تعاونی

۶-شركت با مسؤلیت محدود

فصل دوم

مجوز چاپ :

اطلاعات عمومی

محل چاپخانه

خرید دستگاه های چاپخانه

گمرك :

توضیح مختصری از كار ماشین آلات

ملزومات چاپخانه

استخدام پرسنل چاپخانه

قرار داد كار

۱-مدت قرارداد

تعهدات كارگر

۸ – سایر مواد قانونی

۹ – اختلاف ناشی از قرارداد

فصل سوم

مراحل تولید

طراحی :

اطلاعات تصویری ( نقطه ای ) :

اطلاعات نوشتاری ( فونت )

اطلاعات خطی

چاپ

مراحل آماده سازی ماشین برای چاپ :

فصل چهارم

مواد اولیه در چاپخانه

مركب :

كاغذ

چگونگی بازاریابی چاپخانه

چگونگی محاسبه قیمت تمام شده

چاپ یادرنگ

انبار چاپخانه

فروش محصول

فصل پنجم

حسابداری های چاپخانه

فصل ششم

مالیات – بیمه

بیمه :

مراحل بیمه شدن كارگر

چگونگی پرداخت مالیات چاپخانه

فصل هفتم

مشكلات چاپ

پیشنهاد یك چاپخانه دار برای بهبود وضع چاپ

منابع

دانلود فایل

پروژه كارآفرینی كارخانه ماكارونی

+0 به یه ن

مقدمه

ماكارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی كشور در سال۱۳۷۳ بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شركت بولر سوئیس اقدام به تولید ماكارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند كه پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم كه همانا تاسیس كارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماكارونی به نام  تك ماكارون بوده نائل آمدند .  این ماشین الات پیشرفته تولید ماكارونی همتراز با دیگر كشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است كه یك خط تولید پیوسته ماكارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . كه در این راستا كیفیت محصولات از سوی مركز تحقیقات شركت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

محصولات این شركت به كشورهایی مانند كشورهای خلیج فارس ، سومالی ، اندلس ، كانادا و … صادر می شود

 

 فصل اول

آشنایی با فعالیت های شركت تولیدی تك ماكارون

محصولات متنوع تك ماكارون گذشته از ارزشهای غذایی فراوان و مغذی مانند هیدرو كربنها پروتئین مواد معدنی و ویتامین های مختلف به جهت بهره بدن از سیستم پیشرفته بدون نیاز به دسترسی كارگران و دخالت در تولید بهترین شرایط تولید ماكارونی را هم جهت با دیگر كشورهای جهان فراهم می آورد .  تولید اسپاگتی د این واحد به صورت اكسترودر انجام میشود كه در ظرف مدت ۲۰ ثانیه مخلوط خمیر آماده ،‌ تحویل پرس و شكل گیری در قالب مورد نظر خواهد بود به دلیل استفاده از این سیستم بی نظیر از رشد انواع باكتری ها و قارچها در مرحله خمیری جلوگیری به عمل آمده كه این امر بر اساس استانداردهای تغذیه ای جهانی بسیار با اهمیت است .

شركت تك ماكارون با تولید پیشرفته ماكارونی ، نقش كلیدی عظیمی را در راه خودكفایی كشور ایفا می كند .

ماكارونی به شكله ای مختلف كوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین كیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،‌تولید می گردد .

 ماكارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل
می نماید

اینواحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ،‌ همواره تلاش می كند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تكنولوژیكی ،‌ تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر كار تولید ،‌ گامی مهم در راستای اهداف عالیه شركت تك ماكارون بر دارد

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

آشنایی با فعالیت های شركت تولیدی تك ماكارون

شمای كلی مراحل تولید آرد

كنترل كیفی كارتن

آزمونهای میكروبی

شمارش كپكها به روش كشت

تست تائید باسیلوس سرئوس

شناسایی میكرو ارگانیسم های بیمار زای آب ورودی

دستورالعمل اندازه گیری میكروبی سطوح و هوا

مراحل انجام كار

شرح آزمونهای كنترل كیفی

فصل دوم

بررسی خط تولید

۱-۲مواد خشك اولیه

آرد

گلوتن

ریگراند

ویتامین ها

۲-۲میكس كردن مواد خشك

۳-۲تركیب مواد خشك با آب و بتا كاروتن

۴-۲قالب زنی

شستشوی قالبها

۵-۲مراحل خشك كردن و خشك كن ها

مراحل خشك كردن در خط بلند

۶-۲بسته بندی

بسته بندی

فصل سوم

شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تك ماكارون

۱-۳نمونه برداری

تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن

نمونه برداری از گلوتن

نمونه برداری از آرد

نمونه برداری از محصول در حین فرآیند

نمونه برداری محصول نهایی

نمونه برداری از كاروتن سلوفان و چسب

۲-۳شرح دستگاههای مورد استفاده در آزمایشگاه

شرح دستگاه رطوبت سنج

شرح دستگاه رنگ سنج

شرح دستگاه پروتئین سنج

دستگاه اتو كلاو

دستگاه الك

دستگاه آسیاب

دستگاه گلوترك

دانلود فایل

پروژه كارآفرینی تولید بلوك‌ و پانل بتونی AAC ساده و مسلح

+0 به یه ن

خلاصه طرح

آنچه در این طرح مورد بررسی قرار می‌گیرد، تولید بلوك سبك هوادار(بلوك هبلكس) است كه مورد مصرف بسیار زیادی دارد و روزبروز در حال افزایش می‌باشد.

مساله انرژی در كشور ما سالها مورد توجه درخور نبوده و یارانه های آشكار و پنهان دولتی همواره مردم را از توجه واقعی به ارزش انرژی در اشكال مختلفش بازمی داشته است. در سالهای اخیر به دلایل گوناگون لزوم محاسبه میزان صرفه جویی انرژی به عنوان یك ضرورت قطعی و چاره ناپذیر پدیدار گشته است. سرعت رشد مصرف داخلی انرزی به حدی است كه با روند موجود توسعه منابع نفتی شاید با گذشت چند سال دیگر قادر به صادرات نفت نباشیم. بخش ساختمان انرژی كشور بیش از یك سوم انرژی مصرفی كشور را به خود اختصاص داده است. به علت این مشكل فرهنگی كه قدر انرژی كمتر دانسته شده است، اكثر قریب به اتفاق ساختمانهای كشور فاقد ضوابط فنی شناخته شده برای جلوگیری از به هدر رفتن انرژی سرمایی یا گرمایی می باشد. تغییر وضع موجود به سوی وضع قابل قبول قطعا تلاش هماهنگ عظیمی را از سوی مردم و مسوولان به صورت پیوسته می طلبد.

یكی از مواردی كه می تواند گام عظیمی را در جهت كاهش اتلاف انرژی بردارد و باعث صرفه جویی زیادی در مصرف انرزی گردد، استفاده از بلوكهای بتنی هوادار می باشد. استفاده همزمان از این بلوكها در پوشش سقف و كف ساختمان و همچنین به عنوان تیغه های كناری و حائلهای جداكننده داخلی ساختمان، می تواند تا ۵۰% اتلاف انرژی را كاهش دهد.

تولید محصولات این طرح از دو جنبه، بسیار حایز اهمیت است: یكی ارزش افزوده و درآمد و دیگری ایجاد اشتغال و فرصت‌های شغلی.

با توجه به مزیت‌های نسبی این صنعت، با بها دادن به این گروه از صنایع و با اتكا به نیروی مبتكر و خلاق، می‌توان  اشتغال زائی بیشتری ایجاد كرد و هم‌زمان با افزایش كمی تولید، بر كیفیت آن نیز بیش از پیش افزود و دورنمای مطمئن‌تری از گسترش این صنعت را ایجاد نمود.

ساده بودن نسبی تكنولوژی، مختصر بودن فرآیند تولید محصولات طرح، سرمایه‌گذاری نسبتاً كم، سودآوری قابل قبول، بازار مناسب و نیز قابلیت توسعه، از مزایا و محاسن طرح است كه سرمایه‌گذاری در آن را از توجیه لازم برخوردار می‌نماید.

فهرست مطالب

موضوع

صفحه

- خلاصه اجرائی

۳

- توصیف كسب و كار

۹

- برنامه بازاریابی

۲۲

- تحلیل صنعت

۲۶

- برنامه تولید/ برنامه عملیات

۳۶

- برنامه مالی

۵۳

- تیم مدیریتی و سازماندهی

۷۵

- زمان‌بندی اجرا

۷۶

- پیوست‌ها

۸۰

 

دانلود فایل

پروژه كارآفرینی نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه

+0 به یه ن

اطلاعات عمومی

آب میوه ها و نوشابه های حاصل از آن از نظر اجراء یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، كدر(پالپ دار) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ)به سه گروه، آب میوه، نكتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه های ۱۰۰%، در گروه نكتار بسته به نوع میوه بین ۵۰-۲۵% و در گروه شربت میوه بین ۳۰-۶% متغیر می باشد.

فاكتورهایی كه برای طبقه بندی و تعریف بكارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های كدر، نكتار گفته می شود. ولی، هر گروه از نوشابه ها به صورت شفاف و كدر می تواند وجود داشته باشد.

معلوم است كه بعضی میوه ها(سیب، انگور و آلبالو) ـ بسته به ویژگی طبیعی میوه عادات مصرفـ به صورت شفاف و بعضی دیگر (هلو، زردآلو و پرتقال) به صورت كدر (كلوئیدی) مورد فرآیند قرار می گیرند. علی رغم كدر بودن، از آب پرتقال آب میوه، نكتار و شربت میوه نیز تهیه می گردد. به صرف كدر بودن اطلاق كلمه نكتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نكتار و شربت میوه نیز تهیه می گردد. بنابراین اطلاق كلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نبوده و باز هم سبب اشتباه می گردد.

تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس كردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولاً تغلیظ می گردد. هنگام رقیق كردن كنسانتره برای رسیدن به بریكس اولیه، با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نكتار و یا شربت میوه بدست می آید. در مورد نكتار و شربت میوه اكثراً شكر و اسید اضافه می گردد. شفاف سازی یكی از فرآیندهایی است كه به وفور در تكنولوژی آب میوه اجراء می گردد. درجة شفافیت و پایداری را بطور مستقیم تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین، بحث مختصر در مورد فرآیندهای دیگر مفید خواهد بود(۸۱،۵۲،۹) از نظر تكنیك فرآیند این موارد باید در  دو مبحث جداگانه تهیه كنسانتره از میوه ها و آماده نمودن آب میوه از كنسانتره بررسی گردد.

نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه………………………………………………. ۲

اطلاعات عمومی……………………………………………………………………………….. ۲

تكنیك تولید كنسانتره شفاف از میوه (شكل ۱-۲)………………………………… ۳

ماده خام: ………………………………………………………………………………………..  ۳

شستشو: ………………………………………………………………………………………….  ۳

جداسازی: ……………………………………………………………………………………….  ۴

دم گیری: ………………………………………………………………………………………..  ۵

خردكردن: ………………………………………………………………………………………  ۶

گرم كردن مش: ……………………………………………………………………………….  ۷

فرمانتاسیون مش: …………………………………………………………………………….  ۷

پرس كردن : ……………………………………………………………………………………  ۸

آروماگیری : …………………………………………………………………………………….  ۹

فیلتراسیون……………………………………………………………………………………… ۱۰

انبار كردن : …………………………………………………………………………………….  ۱۲

فیلتراسیون : ……………………………………………………………………………………  ۱۴

هواگیری : ……………………………………………………………………………………….  ۱۴

پركنی : …………………………………………………………………………………………..  ۱۵

سرد كردن : …………………………………………………………………………………….  ۱۷

اتیكت زنی : …………………………………………………………………………………….  ۱۸

كارتن كردن : ………………………………………………………………………………….  ۱۸

انبار كردن : …………………………………………………………………………………….  ۱۸


دانلود فایل

پروژه طرح كسب و كار تولیدی پوشاك

+0 به یه ن

فهرست مطالب

عنوان برنامه كسب و كار: ۲

تهیه كننده برنامه: ۲

۱٫     مشخصات تهیه كننده طرح        ۳

۲٫     صنعت و فضای كلان اقتصادی   ۴

۳٫     مشخصات شركت  ۶

۴٫     برنامه مدیریت       ۷

۵٫     برنامه بازار و بازاریابی     ۸

۶٫     برنامه تولید  ۱۱

برآورد سرمایه ثابت :      ۱۳

هزینه های قبل از بهره برداری :  ۱۳

برآورد سرمایه در گردش :        ۱۴

نحوه ی سرمایه گذاری    ۱۴

هزینه های توزیع سالانه : ۱۵

ضمائم و پیوست ها :      ۱۶

 

دانلود فایل